120 ord, collage - Gulvfolie eller Vægfolie | EXAKT

Shop

120 ord, collage - folieprint

Varenummer: K796075 Kategori

4.485,00 DKK ekskl. moms

Stor collage med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Collagen er meget velegnet til læringsmiljøer og leveres som enten gulvfolie eller vægfolie.

Stor collage med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Collagen er meget velegnet til læringsmiljøer og leveres som enten gulv- eller vægfolie. De kan anvendes som led i undervisningen, da de giver et godt overblik over de 120 mest anvendte ord, som er en stor del af danskundervisningen i de mindre klasser, eller som et dekorativt element i en faglig indretning. Vælg mellem fem forskellige farver; blå, grå, grøn, gul og hvid.

Mål
Medium (120 x 250 cm)
Large (200 x 415 cm)

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Størrelse

,

Farve

, , , ,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os