120 ord, collage - Skilteplade | EXAKT

Shop

120 ord, collage - Skilteplade

Varenummer: K763005 Kategori Mærker , , , , , , ,

Fra 4.295,00 DKK ekskl. moms

Stor collage med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Collagen leveres på skilteplade, som er meget velegnet til læringsmiljøer.

Ryd

Stor collage med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Anvend denne som led i danskundervisningen for at visualisere de 120 mest anvendte ord. Børnene kan lære ordene løbende og har dem altid visuelt, hvis de har brug for at få dem genopfrisket. Lav lege med skiltepladen som værktøj eller lad eleverne udforske den selv.

Skiltepladen er med UV-print, 3 mm tyk og findes i størrelserne 120 x 250 cm og 200 x 415 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Materiale

Størrelse

,

Farve

, , , ,

Montering

,

Målgruppe

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os