Læringstavle - 120 tyske ord med illustration, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - 120 tyske ord med illustration, 100x100 cm

Varenummer: 762977 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle med de 120 mest anvendte tyske ord fungerer både som en sjov, visuel og lærerig informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

”Die 120 wörter”. Denne læringstavle med de 120 mest anvendte tyske ord fungerer både som en sjov, visuel og lærerig informationstavle. Velegnet til både skoler og ungdomsuddannelser, og kan monteres inde og ude.

Ved at montere læringstavlen udendørs er det muligt at flytte tysk undervisningen ud af klasselokalet. Den kan også fungere som inspiration til fordybelse i skolegården, og være med til at skabe et inspirerende læringsmiljø på skolen. Udover de 120 mest anvendte ord, indeholder læringstavlen også grafik af kendte turistattraktioner fra landet.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os