17 Verdensmål - Hinkebane - EXAKT

Shop

17 Verdensmål - Hinkebane

Varenummer: KVM766300 Kategori

Fra 2.395,00 DKK ekskl. moms

De 17 Verdensmål udformet som en hinkebane er en god måde at bringe målene ned i børnehøjde og skabe opmærksomhed om målene. Brug den aktivt i undervisningen eller lad børnene blive inspireret på egen hånd i legen.

Ryd

En gulvfolie med de 17 Verdensmål er en anderledes måde at inkludere verdensmålene i hverdagen. Brug den til undervisning i verdensmålene, som udgangspunktet for en samtale om betydningen af de forskellige eller blot som et læringsrigt legetøj.

Gulvfolien er oplagt som en del af et inspirerende læringsmiljø, sammen med vores andre folier til indretning af skoler.

Mål
320 x 47 cm eller 535 x 80 cm

Produkttype
Gulvfolie

Materiale
Klar gennemfarvet folie med blank laminat

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere gulvfolien selv, anbefaler vi at du tilkøber etmonteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme.Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os