53-ugerskalender/Dobbelt Ugekalender
53-ugerskalender/Dobbelt Ugekalender 53-ugerskalender/Dobbelt Ugekalender 53-ugerskalender/Dobbelt Ugekalender
Varenummer: 710170

53-ugerskalender/Dobbelt Ugekalender

5.995,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Tavle med kalender og dobbelt ugekalender. I venstre side er en kalender med 53 uger, som kan give det samlede overblik over året. Det er ideelt at notere:

  • Fødselsdage eller andre mærkedage
  • Projekter
  • Deadlines
  • Ferier
  • Kurser eller konferencer

I højre side af tavlen er der en dobbelt ugekalender med mandag-søndag. Ugekalendrene kan med fordel give et mere detaljeret overblik over de nærmeste uger. Forskellige magneter og magnetstrimler kan tilkøbes.

Tavlen er simpel i sit udtryk og passer dermed ind i enhver virksomhed; på kontoret, på lageret eller måske i mødelokalet.

Der medfølger pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale til tavlen.

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.

Produkttype
Whiteboard med print

Materiale
Stålkeramisk whiteboard med print

Mål
90 x 180 cm

Montering
Der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye kalendertavle. Hvis du ønsker et tilbud på montering af tavlen, skal du ringe til os på telefon 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en tavleløsning til dig. Hvis du er interesseret i kalendertavler eller andre typer tavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 710170