Læringstavle - Affald i naturen, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Affald i naturen, 100x100 cm

Varenummer: 762880 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Hvor lang tid er et cigaretskod om at blive nedbrudt? Det kan du se på denne læringstavle med forskellige typer affald og info om deres nedbrydningstid i naturen.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne runde læringstavle illustrerer 14 forskellige former for affald, som vi kan støde på i naturen.

På læringstavlen finder du information om nedbrydningstiden for affaldet, hvis det bliver smidt i naturen, så den kan fungere som en god påmindelse til børn og voksne om, at de skal passe på naturen og lade være med at smide affald rundt omkring.

Den er velegnet i daginstitutioner, skoler og på naturområder, hvor den kan indgå som en informationstavle, og ligeledes kan børnene gå på skraldejagt i naturen og sammenligne deres fund med illustrationerne på tavlen.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler affald i naturen. Opgaverne kan blandt andet være “skraldejagt” og “kan du sortere affaldet korrekt?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Affald i naturen her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os