UV-print på plade - Afleveringszone 2, A4 - EXAKT

Shop

UV-print på plade - Afleveringszone 2, A4

Varenummer: 753171 Kategori

499,00 DKK ekskl. moms

Nudge forældrene til at holde afstand ved aflevering ved hjælp af denne skilteplade.

Nudge forældrene til at holde afstand ved aflevering ved hjælp af denne skilteplade.

Tydeliggør afleveringszoner så det bliver tydeligt for forældre, hvor de skal sige farvel til deres barn. Afleveringszoner er blevet en af anbefalingerne til daginstitutioner og skoler, da det kan være med til at forebygge smitte og undgå spredning af virus. Designet er med tekst og illustrationer, der gør det nemt for alle at forstå budskabet.

Ved at gøre denne skilteplade lettilgængelig og synlig, er I med til at minde forældre om anbefalingerne. I kan med fordel montere løsningen i gården ved jeres afleveringszone, så forældre bliver klar over, hvor de skal sige på gensyn til børnene.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen A4, hvilket gør den robust og fleksibel.

Derudover leveres den med afrundede hjørner og forborede huller, som gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

A4

Materiale

Montering

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os