Afleveringszone inkl. fødder, vuggestue - EXAKT

Shop

Afleveringszone inkl. fødder, vuggestue

Varenummer: Afleveringszone-VS Kategori

1.940,00 DKK ekskl. moms

Nudge forældrene til at holde afstand ved aflevering ved hjælp af dette folieprint.

Nudge forældrene til at holde afstand ved aflevering ved hjælp af dette folieprint.

Tydeliggør afleveringszoner så det bliver tydeligt for forældre, hvor de skal sige farvel til deres børn. Afleveringszoner er blevet en af anbefalingerne til daginstitutioner og skoler, da det kan være med til at forebygge smitte og undgå at sprede virus. Designet er med tekst og illustrationer, der gør det nemt for alle at forstå budskabet.

Ved at placere denne folie i indgangen, er I med til at minde forældre om, at der skal afleveres i garderoben, så trafikken mindskes i resten af huset. Giver samtidig børnene en tryghed for at blive afleveret som alle de andre børn.

Afleveringszonen måler 1 meter i diameter og der medfølger 16 fødder.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen af folien, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i andre typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os