Akustik Design Standing - EXAKT

Shop

Akustik Design Standing

Denne lydregulerende skærmvæg med alu-ramme er ideel til både lydregulering og til rumopdeling. Skærmvæggen forhindrer støjens udbredelse i rummet. Støjen bliver opfanget, der hvor den opstår, når rummet inddeles i mindre lydrum. Akustik Design er produceret således at fronten let kan tages af og udskiftes. Dette giver dig mulighed for at udskifte udsmykningen efter behov, uden at udskifte skærmvæggen.

Skab rum i rummene. Skærmvægge med dit helt eget design eller motiv som kan udskiftes hvis du ønsker det.

Arbejdspladser, skoler og daginstitutioner består af mange forskellige arealer og mange forskellige typer lokaler.  Et er at sikre god akustik i et lokale – men der er masser af det vi betegner som lydforurening mellem tilstødende områder på en arbejdsplads.
Lydforurening kan afhjælpes ved strategisk placering af absorberende materiale – derfor kan skærmvægge være en del af en god akustik løsning.

Skærmvæggene er opbygget med en letvægtsprofil hvori der sidder en akustik-absorbent. På profilen påsættes et banner med jeres helt eget design eller motiv. Der kan frit vælges motiv i vores designkatalog og vores grafiske afdeling er naturligvis også til rådighed hvis du ønsker et helt unikt og særligt design eller budskab på din skærmvæg.

Skærmvæggene har absorbent med absorptionsklasse A og leveres med tekstil/print i brandhæmmende materiale. Profilen leveres som standard i natur-eloxeret. Kommer i følgende standardstørrelser (HxLxD):

 • Akustik Design Skærmvæg 128x128x4cm – alu ramme
 • Akustik Design Skærmvæg 128x188x4cm – alu ramme
 • Akustik Design Skærmvæg 128x252x4cm – alu ramme
 • Akustik Design Skærmvæg 158x128x4cm – alu ramme
 • Akustik Design Skærmvæg 188x128x4cm – alu ramme
 • Akustik Design Skærmvæg 188x188x4cm – alu ramme

Skærmvæggene kan også leveres i specialstørrelse, kontakt os endelig for at høre om mulighederne.

Montage

Til din skærmvæg skal du vælge hvilken type fod du gerne vil have, mest af alt så handler det om design – men det er også sådan at jo større flade/fod skærmvæggen har at stå på, jo mere stabil står den.

 • Fod Simple
 • Fod Delta
 • Fod Side
 • Fod Side med hjul

Du bør altid overveje om hjul er et krav da skærmvæggen med hjul under bliver løftet op fra gulv, dette giver lyd mulighed for at bevæge sig under skærmen og det gør også at den ikke står helt så stabilt som når den er placeret helt ved gulvet. Skærmvæggene er lavet af letvægtsmaterialer og vejer kun 5-8 kg. så de kan nemt flyttes uden hjul.

Akustik Absorbent

Værdierne i diagrammet henviser til en enkelt enhed. Hvis enhederne placeres i en klynge med afstande på mindre end 0,5 meter, bliver Aeq pr. enhed let reduceret.

Testresultater i henhold til EN ISO 354.

Produktmærkning

Akusto Tangent har følgende produktmærkninger:

Eurofins indendørs luftkomfort IAC
Fransk VOC A
Finsk M1

Genanvendelighed Absorbent

Mindste indhold af genbrugsmateriale: 56%

Genanvendelighed: Fuldt genanvendeligt

Brandsikkerhed Absorbent

Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Land: Europa

Standard: EN 13501-1

Klasse: A2-s1,d0

Miljøpåvirkning Absorbent

8,41 (Solo Family EPD in conformity with ISO 14025 / EN 15804)

Fugtbestandighed Absorbent

I henhold til EN 13964: 2014

Class C, RH 95% and 30°C

Rengøring Absorbent

Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

For at sikre holdbarheden på disse loftplader skal et par generelle anbefalinger altid følges:

– Udfør regelmæssig vedligeholdelse af ventilationssystemet
– Undgå trykforskelle mellem plenum og rummet
– Brug rene bomuldshandsker, når du håndterer pladerne

Ved almindelig rengøring af loftpladerne anvendes af en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

CE

Absorbenten er CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance).

Standarden konsoliderer testmetoder, produktklassifikation og ydeevnedeklaration for nedhængte lofter.

For en bedre gennemsigtighed omkring produktydelse er CE-mærkede byggeprodukter omfattet af en Ydeevnedeklaration (DOP), så kunder og brugere let kan sammenligne ydelsen på produkter, der er tilgængelige på det europæiske marked.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os