Akustik

Flotte og dekorative akustik-løsninger, der løser dit støjproblem

Døjer I med støjproblemer? Vi er eksperter i lydregulering og akustik, og forsøger altid at kombinere design og funktionalitet, så I ender med en løsning, der både dæmper støjen og indgår som et dekorativt element i indretningen. Vores akustiske løsninger opfylder ethvert behov for akustisk komfort, har gennemtænkt design, der passer ind i alle miljøer og som forbedrer trivsel og arbejdsmiljø fra dag 1.

Med enkle løsninger er det muligt at forbedre lydforholdene i alle former for lokaler. Dog er det vigtigt at pointere, at lyddæmpning og reducering af støj er individuelt fra lokale til lokale, og derfor vil en løsning altid være skræddersyet – sådan opnår du nemlig det bedste resultat.

Støjproblem

Flere ting kan være årsag til, at der opleves støj i et lokale:

 • Almindelig brug opleves som støj
 • Rumklang
 • Reflekterende lyd og ekko
 • Manglende ro

Resultat

Korrekt anvendt akustik-produkter sikrer at:

 • Lydtrykket falder
 • Efterklangstiden forkortes
 • Taleforståelsen bedres
 • Støjudbredelsen sænkes

Opnå

De positive effekter af den forbedrede akustik er bl.a.:

 • Et lavere stressniveau
 • En højere produktivitet
 • Forbedret koncentration
 • Mindre træthed

Hvad er god akustik og hvad er støj?

Et godt indeklima og arbejdsmiljø indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen. Det handler også om akustik og støj – især i de lokaler, hvor vi opholder os meget.

Når lyd opleves som støj, så påvirker det os mennesker negativt. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på, hvordan vi kan skabe gode akustiske forhold, når vi er på arbejde. Det vil øge vores personlige trivsel og derved også forbedre produktiviteten, når vi arbejder i et miljø uden støjproblemer og med god akustik.

Læs mere om akustik

indret cover 1

Indret med akustik

Du kan med fordel forene din akustik løsning med din indretning, og lade det funktionelle og æstetiske gå op i en højere enhed. Med et lækkert standard eller speciallavet design kan absorbenterne blive en integreret del af rummets indretning og anvendelse.

Med de forskellige designmuligheder kan du kombinere både former, farver og størrelser, og give din akustik lige det designudtryk du ønsker. Hvis du har brug for inspiration, hjælper vi gerne med idéer og design-forslag.

akustik produkter cover 1

Hvilke produkter skal jeg vælge?

Din største udfordring, når der skal lydreguleres, handler om, hvilke former for akustik løsninger du skal vælge for at opnå størst effekt. Der findes nemlig mange forskellige former, designs og typer at vælge imellem, så der er noget til alle behov.

Vi hjælper dig gerne med at lave en analyse af, hvilke produkter du skal vælge, og sammen med dig tage højde for rummets anvendelse, bygningens arkitektur, indretning og den daglige hverdag, der selvfølgelig skal fungere.

bliv klogere cover 1

Bliv klogere på akustik-begreberne

Vi ved godt, at der er mange ord og indviklede begreber indenfor akustik-verdenen, så vi har lavet en gennemgang af de vigtigste begreber til dig, der gerne vil lære mere om akustik og støjdæmpning.

Begrebslisten er et godt sted at starte, hvis I overvejer at akustikregulere, da den giver et overskueligt og forståeligt overblik over de mest anvendte begreber, som vil give dig et godt udgangspunkt i den første fase af processen. Måske listen også kan hjælpe dig i gang.

Bliv inspireret i vores galleri

akustik anneshave
akustik customised 4
Akusto textile tangent grey edit
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters