Design og indretning med akustikbillede

Kombination af funktion og lækkert design

At etablere akustik i et eksisterende lokale betyder ikke, at du skal gå på kompromis med lækkert design og god indretning. Mulighederne er mange, da du kan vælge mellem mange forskellige stoftyper, farver, former og ikke mindst skræddersyede designs.

Foren akustik
med den visuelle udsmykning

Der kan med fordel mixes med former og design så rummets funktion, dit budskab og visioner eller dit produkt fremtræder på væggen. Du kan få leveret en akustikløsning til væg med print af et motiv, der passer ind i jeres indretning og design.

Der skal altid tages højde for rummets anvendelse og funktion – de aktiviteter der skal foregå i rummet, de mennesker der anvender rummet. Mange vælger at lade dette være inspiration til designet, når der skal skabes et godt indendørs lydmiljø. Med det store udvalg af akustik produkter kan du altid finde noget der passer ind i både arkitektur og indretning.

Vi gør dine drømme visuelle

Vores grafiske designere sidder klar til at hjælpe dig. Vi arbejder dagligt med billedarbejde, grafiske illustrationer, former og farver, og er også klar på at gøre dine drømme visuelle – uanset om det er branding, produkter, udsmykning eller noget helt andet du søger.

Alle vores designs kan printes på alle produktmedier, så uanset hvilken akustik løsning du vælger, kan den skræddersyes og kombineres med vores øvrige produktmedier.

Inspirerende standardmotiver

Tag et kig på vores motivgalleri, her finder du en række billeder til inspiration – du kan naturligvis kombinere disse med dine egne designs.

Customised løsninger

Skræddersyede akustiske løsninger til alle typer kontor, institutioner, undervisning, pleje- og sundhedssektoren. Med professionel rådgivning og innovative ideer og produkter hjælper vi dig i mål med at forbedre arbejdsmiljøet.

akustik customised 4 2
akustik customised 1
akustik customised 2

Har du problemer med dårlig akustik?

Vi har stor erfaring med at skabe godt akustik-forhold for blandt andet virksomheder, skoler og daginstitutioner. Oplever du problemer med støj og dårlig akustik, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige sammensætning af produkter.

Læs mere om akustik

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters