Akustikbillede Sang - Bjørnen sover, 120x60 cm

Varenummer: 723607 Kategorier ,

2.690,00 DKK ekskl. moms

Pas på du ikke vækker bjørnen! Den er ikke farlig, når du blot er varlig.

Pas på du ikke vækker bjørnen! Den er ikke farlig, når du blot er varlig. Indret de indendørs legemiljøer med dette akustikbillede på 120×60 cm med illustration af rimet “Bjørnen sover”. Akustikbillede med rim er et fantastisk indretningselement til daginstitutionens rum og lokaler, hvor man har fokus på musik og rytme, eller i indskolingens musikrum og klasselokaler. Akustikbilleder bidrager til et sundt læringsmiljø både for ører og øjne. Det er nemt at udskifte fronten, hvis man ønsker et andet design.

Illustrationen viser en række elementer fra rimet, hvilket gør det nemt og intuitivt for børnene at afkode billedet ud fra illustrationen alene.’

Du kan med fordel kombinere dette akustikbillede med andre rim og remser som ‘Peter Mathisen‘ for at skabe et sammenhængende udtryk.

Dette akustikbillede bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Kultur, æstetik og fællesskab’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

 

Akustikbilleder på væggene – når flot design og god akustik går hånd i hånd.

Der bliver stillet større krav til de lokaler, hvor vi befinder os mange timer hver dag – blandt andet skal der være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Det kan akustikbilleder på væggene bidrage til.

Vigtigst af alt er de mennesker, der er i rummene. Deres trivsel afspejler nemlig deres produktivitet. Og her spiller god og dårlig akustik en stor rolle. Akustikbillederne er opbygget med en letvægtsprofil hvori der sidder en akustik-absorbent. På profilen påsættes et banner med jeres helt eget design eller motiv. Der kan frit vælges motiv i vores designkatalog og vores grafiske afdeling er naturligvis også til rådighed hvis du ønsker et helt unikt og særligt design eller budskab på dit akustikbillede.

Lydforurening kan afhjælpes ved strategisk placering af absorberende materiale – derfor vil vi altid anbefale, at du får et par erfarne øjne til at vurdere dine lokaler, så du kan få god og kvalificeret rådgivning med på vejen.

Akustikbillederne har absorbent med absorptionsklasse A og leveres med tekstil/print i brandhæmmende materiale. Profilen leveres som standard i natur-eloxeret.

Størrelse
Dette akustikbillede måler 120×60 cm

Montage
Leveres inkl. Montagebeslag for montering på væg.

Akustik Absorbent
Værdierne i diagrammet henviser til en enkelt enhed. Hvis enhederne placeres i en klynge med afstande på mindre end 0,5 meter, bliver Aeq pr. enhed let reduceret.

Testresultater i henhold til EN ISO 354.

Produktmærkning
Akusto Tangent har følgende produktmærkninger:

Eurofins indendørs luftkomfortIAC
Fransk VOCA
Finsk M1

Genanvendelighed Absorbent
Mindste indhold af genbrugsmateriale: 57%

Genanvendelighed: Fuldt genanvendeligt

Brandsikkerhed Absorbent
Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Land: Europa

Standard: EN 13501-1

Klasse: A2-s1,d0

Miljøpåvirkning Absorbent
8,41 (Solo Family EPD in conformity with ISO 14025 / EN 15804)

Fugtbestandighed Absorbent
I henhold til EN 13964: 2014

Class C, RH 95% and 30°C

Rengøring Absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

For at sikre holdbarheden på disse loftplader skal et par generelle anbefalinger altid følges:
– Udfør regelmæssig vedligeholdelse af ventilationssystemet
– Undgå trykforskelle mellem plenum og rummet
– Brug rene bomuldshandsker, når du håndterer pladerne

Ved almindelig rengøring af loftpladerne anvendes af en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

CE
Absorbenten er CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance).

Standarden konsoliderer testmetoder, produktklassifikation og ydeevnedeklaration for nedhængte lofter.

For en bedre gennemsigtighed omkring produktydelse er CE-mærkede byggeprodukter omfattet af en Ydeevnedeklaration (DOP), så kunder og brugere let kan sammenligne ydelsen på produkter, der er tilgængelige på det europæiske marked.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os