Alfabet - EXAKT

Shop

Alfabet

Varenummer: k710310 Kategori

Fra 2.895,00 DKK ekskl. moms

Dette whiteboard er både dekorativt og lærerigt. Alle bogstaver i alfabetet er vist som både store og små bogstaver samt illustreret med en figur og figurens stavemåde. Konsonanterne er allesammen blå, og vokalerne er røde. I bunden af tavlen er der linjer til at træne skrivning

Ryd
    Reset options

Dette whiteboard er både dekorativt og lærerigt. Alle bogstaver i alfabetet er vist som både store og små bogstaver samt illustreret med en figur og figurens stavemåde. Konsonanterne er allesammen blå, og vokalerne er røde. I bunden af tavlen er der linjer til at træne skrivning.

Brug det for eksempel i institutioner eller i indskolingen til at lære børnene om bogstaver, alfabetet, vokaler og konsonanter. Når børnene skal lære at læse er det ideelt at benytte flotte illustrationer og fantastiske farver, som kan aktivere børnene til læring. Dette whiteboard har flotte tegninger og meget skriveplads.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse er du velkommen til at kontakte os.

Størrelse

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os