Alfabet, Ø15 cmAlfabet, Ø15 cmAlfabet, Ø15 cmAlfabet, Ø15 cmAlfabet, Ø15 cmAlfabet, Ø15 cm
Alfabet, Ø15 cm
Varenummer: K791128

Alfabet, Ø15 cm

Fra
945,00 DKK
Fra
945,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Alfabetet som væg- eller gulvfolie i 28 enkelte dele, så du kan placere dem, som du har lyst. Lad indretningen opfordre til læring ved hjælp af disse stilfulde og farverige gulvfolier. Placér dem på gulvet som en snoet slange eller placér dem samlet, så de giver et overblik over hele alfabetet. Løsningen er ideel i indskolingen, hvor eleverne arbejder meget med at lære de forskellige bogstaver. Vælg mellem tre forskellige farver; blå, grå eller orange.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K791128
Målgruppe Skole