Læringstavle - Areal eller rumfang, 1 stk. - EXAKT

Shop

Læringstavle - Areal eller rumfang, 1 stk.

Varenummer: 763009 Kategori

750,00 DKK ekskl. moms

Geometriske figurer med formler til udregning af areal eller rumfang. De geometriske figurer er velegnet til klasseværelset eller gangarealer med læringsmiljøer. Figurerne er printet på folie, der er monteret på en læringstavle. Det giver en fleksibel løsning, hvor pladerne kan tages ned og sættes op et nyt sted, hvilket adskiller sig fra almindelig folieprint.

Ryd

Disse læringstavler er udskåret som geometriske figurer, og de indeholder hver især en angivelse af formlerne til udregning af areal og rumfang.

De geometriske figurer kan nemt gøre læring og matematik til en del af indretningen, og de kan med fordel bruges som et værktøj i matematikundervisningen, hvor de giver overblik over de formler, som bruges til udregning af de gængse figurers areal og rumfang. Alle figurerne fås i både blå og rød, så du kan frit vælge, hvilken figur og farve du ønsker.

Skiltepladerne er især velegnede til skoler og naturområder, hvor de vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Skiltepladerne er 3 mm tyk, måler 55 x 55 og grafikken er printet med UV-print. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlerne med forborede huller, hvilket gør dem nemme at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen af pladerne, kan vi selvfølgelig være behjælpelige med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Farve

,

Størrelse

Montering

,

Materiale

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os