Læringstavle - Areal og rumfang, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Areal og rumfang, 100x100 cm

Varenummer: 762936 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Flot og lærerig læringstavle med illustrationer, der viser formlerne til udregning af areal og rumfang af 10 forskellige geometriske figurer. Skiltepladen gør det nemt at inkludere læring i dagligdagen og de flotte illustrationer er designet til at fange børnenes opmærksomhed.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle indeholder informationer om forskellige geometriske figurer samt angivelse af formlerne til udregning af deres areal og rumfang, og er derfor særdeles velegnet til skoler, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle i skolegården, gangarealer eller klasseværelser.

Med denne lærerige læringstavle kan du gøre læring og matematik til en del af indretningen, og den kan med fordel bruges som et værktøj i matematikundervisningen, da den giver overblik over de formler, som bruges til udregning af de gængse figurers areal og rumfang.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Skiltepladen har forborede huller til montering. 

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os