Årshjul
Årshjul Årshjul Årshjul
Product Code: k710080

Årshjul

Fra 2.345,00 DKK
Det klassiske årshjul er et godt værktøj til at visualisere aktiviteter og læreplanstemaer for året. Årshjulet anvendes i mange institutioner - både som planlægningsværktøj for personale og som informationstavle til forældre. Særligt aktuelt i indskolingen, hvor tavlen kan være et vigtigt redskab for læring om bl.a. årstider og måneder.
Læs mere

Tavlestørrelse

Fra 2.345,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Det klassiske årshjul er et godt værktøj til at visualisere aktiviteter og læreplanstemaer for året. Årshjulet anvendes i mange institutioner - både som planlægningsværktøj for personale og som informationstavle til forældre. Særligt aktuelt i indskolingen, hvor tavlen kan være et vigtigt redskab for læring om bl.a. årstider og måneder. Dette årshjul har en fin grafik, som viser naturen, som den ser ud på årets fire årstider. Under årshjulet er der rigeligt med plads til at notere egne notater, aktiviteter, fødselsdage, emner og meget mere.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner, leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale. 

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse er du velkommen til at kontakte os.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.