Whiteboard med årshjul - EXAKT

Shop

Whiteboard med årshjul

Varenummer: 710190 Kategori

2.750,00 DKK ekskl. moms

Kvadratisk tavle med elegant årshjul i grå, der passer ind i ethvert miljø. Tavlen er et rigtigt godt planlægningsværktøj, som giver et godt og visuelt overblik over årets aktiviteter. Årshjulet er inddelt i felter, som gør det nemt at systematisere og overskue aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Kvadratisk tavle med elegant årshjul i grå, der passer ind i ethvert miljø. Tavlen er et rigtigt godt planlægningsværktøj, som giver et godt og visuelt overblik over årets aktiviteter. Årshjulet er inddelt i felter, som gør det nemt at systematisere og overskue aktiviteter og begivenheder i løbet af året. Årshjulet kan dermed let benyttes til at notere:

  • Fødselsdage eller øvrige mærkedage
  • Deadlines
  • Emneuger
  • Kundeaktiviteter
  • Møder eller konferencer

Årshjulet kan derfor anvendes i mange forskellige sammenhænge til at synliggøre informationer, aktiviteter og begivenheder såvel på arbejdspladsen som hos kunderne.

Årshjulet er designet, så det kan anvendes med whiteboardpenne eller magneter til at markere årets aktiviteter. Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.

Tavlen måler 100 x 100 cm.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Produkttype

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os