Whiteboard med årshjul og kalender
Product Code: SL710048

Whiteboard med årshjul og kalender

3.495,00 DKK
Denne whiteboardtavle er et godt planlægningsværktøj, som samtidig giver et godt og visuelt overblik over årets gang. Årshjulet er designet efter årstidernes skiften og således i farverne, som hører årstiderne til - flot og dekorativt. Farverne på designet gør det indbydende for børnene at lære, samtidig med, at der er rig mulighed for at notere begivenheder eller aktiviteter i kalenderen. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Denne whiteboardtavle med kalender og årshjul er et godt planlægningsværktøj, som samtidig giver et godt og visuelt overblik over årets gang. Årshjulet er designet efter årstidernes skiften og således i farverne, som hører årstiderne til - flot og dekorativt. Farverne på designet gør det indbydende for børnene at lære, samtidig med, at der er rig mulighed for at notere begivenheder eller aktiviteter i kalenderen. Kalenderen på dette whiteboard er særligt anvendelig til:

  • Fødselsdage eller andre mærkedage
  • Læreplaner
  • Aktiviteter
  • Emneuger
  • Læren om årstiderne

For at få det optimale ud af whiteboardtavlen anbefaler vi at tilkøbe magnetstrimler med tal og måneder. Kan med fordel benyttes i indskolingen til læring om årstider og måneder. Få børnene aktiveret med det dekorative design. Ved at kombinere kalender og årshjul på en whiteboardtavle opnår man en mere fleksibel planlægningsløsning, hvor det er nemt at ændre og tilføje begivenheder, mens man stadig opnår et godt overblik.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.  


Tavlen måler 120 x 90 cm.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.