Whiteboard med årshjul og månedsplan - EXAKT

Shop

Whiteboard med årshjul og månedsplan

Varenummer: 710074 Kategori

4.050,00 DKK ekskl. moms

Dette årshjul giver et overblik over årets 12 måneder og giver dig samtidig rigeligt med plads til at notere årets aktiviteter, fødselsdage, årsplan eller andet. Årshjulet er stort og overskueligt med forskellige farver, som illustrerer de fire årstider. Tavlen er et rigtig godt planlægningsværktøj, som giver et godt og visuelt overblik over årets aktiviteter.

Dette årshjul giver et overblik over årets 12 måneder og giver dig samtidig rigeligt med plads til at notere årets aktiviteter, fødselsdage, årsplan eller andet. Årshjulet er stort og overskueligt med forskellige farver, som illustrerer de fire årstider. Tavlen er et rigtig godt planlægningsværktøj, som giver et godt og visuelt overblik over årets aktiviteter.

Tavlen er med sit format velegnet i mange forskellige miljøer. Årshjulet er designet, så det kan anvendes med f.eks. whiteboardpen til at skrive årets aktiviteter.

Månedsoversigten giver det mere klassiske overblik over aktiviteter. Med tavlens whiteboardoverflade er det nemt at tilføje og ændre i indholdet og dermed hele tiden være opdateret.

Whiteboardtavlen har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Leveres som standard med pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.

Tavlen måler 100 x 150 cm.

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

Produkttype

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os