Årshjul og evighedskalender
Årshjul og evighedskalender Årshjul og evighedskalender Årshjul og evighedskalender Årshjul og evighedskalender Årshjul og evighedskalender
Kun på web
Varenummer: SL704018

Årshjul og evighedskalender

4.995,00 DKK
Denne tavle er kombineret årshjul og evighedskalender, som leveres med magnetiske strimler, således at kalenderen kan opdateres og benyttes år efter år. Der er rig mulighed for at skrive notater både under kalenderen og rundt om årshjulet. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Denne tavle er kombineret årshjul og evighedskalender, som leveres med magnetiske strimler, således at kalenderen kan opdateres og benyttes år efter år. Der er rig mulighed for at skrive notater både under kalenderen og rundt om årshjulet.

Hele tavlen måler 90x180 cm. Selve kalenderens mål er 60x90 cm og årshjulet er placeret til højre for kalenderen. Tavlen er en whiteboardtavle, der har en skrivbar og magnetisk whiteboardoverflade og aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner.

Leveres med følgende tilbehør:
  • 30 cm pennebakke i plast
  • Monteringsmateriale
  • Magnetiske strimler med måneder, datoer og dage

Størrelse: 90x180 cm

Kalenderen der aldrig løber ud
Evighedskalenderen giver synlighed, overblik og er let tilgængelig for alle. Tavlen er opbygget som en almindelig kalender, men har den fordel, at alle ugedage følger hinanden horisontalt. Det giver et hurtigt overblik over ugedagene på tværs af månederne. Det er fordelagtigt ved tilbagevendende aktiviteter på eksempelvis den første tirsdag i hver måned.

For at sikre optimalt overblik kan man med fordel arbejde med let genkendelige, magnetiske symboler. Symboler og magnetiske strimler kan købes i forskellige farver og typer. Ved årsskifte flyttes de magnetiske datostrimler - og kalenderen passer med det samme til et nyt kalenderår.

Download