Bentæller - Dørfolie - EXAKT

Shop

Bentæller - Dørfolie

Varenummer: 770697 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Den dekorative dørfolie illustrerer, hvor mange ben de forskellige insekter og smådyr har, samt hvor de bor.

Med denne sjove dørfolie kan du forvandle en kedelig og trist dør til et gennemført læringsredskab for børnene. Væk børnenes interesse for krible krable-dyrene på en lærerig og sjov måde, og brug dørfolien som en samtalestarter om de forskellige insekter – hvor lever regnormen? Og hvor mange ben har en edderkop egentlig?

Dørfolien er lavet med mange flotte farver, og er en oplagt løsning til at skabe liv og spændende udsmykning. Standardmålene på dørfolien er 215 x 100 cm., men størrelsen på folien kan tilskæres helt ned til 192 x 83 cm., således at den kommer til at passe til din dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os