Blog

Folieprint er en rigtig god løsning til mange opgaver, hvor man tidligere ville få produceret et skilt. Folien har den klare fordel, at det er billigere at producere og let at skifte ud. Det kan dog være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, som folie tilbyder, men her vil vi alligevel forsøge at give dig den nødvendige viden, før du kaster dig over at få produceret din egen folie.

Læs mere

Der er ikke noget at tage fejl af, hvis du besøger Børnehuset Tænkehatten i den sydvestlige del af Odense. Her bliver børn, forældre og pædagoger hver dag budt velkommen af et skilt med festlige hatte og farvestrålende bogstaver.

Læs mere

Tags:

Der stilles i dag høje krav til moderne klasseværelser og mødelokaler, hvor informationssøgning, præsentationer og videoer ofte er en integreret del af hverdagen. Men det kan være svært at finde den helt rigtige løsning i den digitale jungle, og derfor har vi her lavet en lille guide med vores anbefalinger til undervisnings- og mødelokalet.

Læs mere

På mange arbejdspladser kæmper man ofte med et meget højt støjniveau, og det påvirker koncentration og arbejdsvilkårene. Lydforholdene kan dog næsten altid forbedres med enkle midler, og vi har derfor samlet en række muligheder, som alle kan dæmpe lydene på forskellige måder.

Læs mere