Blog

Bænk med fødder som gulvfolie til nudging

Tags:

Hvad er nudging? Hvordan kan nudging præge det enkelte individ i en ønsket retning? Og hvordan får jeg nudging ude hos mig? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi vil besvare i denne artikel. Nudging er relevant for både virksomheder, sundhedssektoren og alle offentlige institutioner.

Læs mere
Gulvfolie med pile til wayfinding

Tags:

Hvad er wayfinding? Hvordan kan wayfinding medvirke til, at vi begår færre fejl? Og hvad har wayfinding at gøre med nudging? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi prøver at besvare i denne artikel. Wayfinding er et spændende områder, der både er relevant for virksomheder, sundhedssektoren og offentlige institutioner.

Læs mere
Gulvfolie til markering af diskretionszone

Akkrediteringen af de forskellige grene af sundhedsvæsenet er en vurdering af kvaliteten af aktiviteter, ydelser og arbejdsgange ud fra en række standarder. Vi har udviklet en række simple værktøjer, der kan hjælpe jer med at overholde kravene til akkreditering.

Læs mere
Permanent marker på whiteboard

Er du kommet til at bruge en permanent marker på et whiteboard og kan du ikke få det af ved hjælp af tavlesvampen og almindelig tavlerens? Læs i denne artikel, hvordan du nemt kan fjerne permanent marker fra dit whiteboard.

Læs mere
Lokale med stole og whiteboards

Mange tror en whiteboardtavle bare er en whiteboardtavle, at de alligevel alle sammen er ens, men det er bestemt ikke sandt. Mulighederne er mange, når man skal vælge det rigtige whiteboard til sin virksomhed, skole eller institution. Vi har her skrevet en artikel, der kommer nærmere ind på de 3 forskellige typer whiteboardtavler og deres forskellige fordele og ulemper.

Læs mere
Tavlesvamp på whiteboard

Problemer med at gøre tavlen rent? Læs her og find svar på, hvordan I nemt kan fjerne gamle streger - og på den måde forøge levetiden på jeres whiteboardtavle.

Læs mere
Dørfolie på plejehjem der forestiller en sø

Hverdagen på landets plejehjem er fuld af udfordringer, hvor især demente borgere er kilde til mange bekymringer. For hvordan sikrer man, at demente ikke forlader plejehjemmet? Og hvordan sørger man for, at de finder deres egen stue, når alle dørene på gangene er ens? Her på siden kommer vi med vores bud på, hvordan man sikrer tryghed og trivsel i hverdagen for både beboere og plejere.

Læs mere
Montering af gulvfolie

Folieprint er en rigtig god løsning til mange opgaver, hvor man tidligere ville få produceret et skilt. Folien har den klare fordel, at det er billigere at producere og let at skifte ud. Det kan dog være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, som folie tilbyder, men her vil vi alligevel forsøge at give dig den nødvendige viden, før du kaster dig over at få produceret din egen folie.

Læs mere
Velkomstskilt hos børnehave

Der er ikke noget at tage fejl af, hvis du besøger Børnehuset Tænkehatten i den sydvestlige del af Odense. Her bliver børn, forældre og pædagoger hver dag budt velkommen af et skilt med festlige hatte og farvestrålende bogstaver.

Læs mere
Præsentation med udvisket publikum

Tags:

Der stilles i dag høje krav til moderne klasseværelser og mødelokaler, hvor informationssøgning, præsentationer og videoer ofte er en integreret del af hverdagen. Men det kan være svært at finde den helt rigtige løsning i den digitale jungle, og derfor har vi her lavet en lille guide med vores anbefalinger til undervisnings- og mødelokalet.

Læs mere
Lydflåder med motiver af Danmarks fem største byer

På mange arbejdspladser kæmper man ofte med et meget højt støjniveau, og det påvirker koncentration og arbejdsvilkårene. Lydforholdene kan dog næsten altid forbedres med enkle midler, og vi har derfor samlet en række muligheder, som alle kan dæmpe lydene på forskellige måder.

Læs mere
Sorter stigende

11 vare(r)