Der stilles i dag høje krav til moderne klasseværelser og mødelokaler, hvor informationssøgning, præsentationer og videoer ofte er en integreret del af hverdagen. Derfor har der i flere år også være stor fokus på digitale løsninger, som kombinerer den klassiske tavlepræsentationer med computerens mange muligheder. Men det kan være svært at finde den helt rigtige løsning i den digitale jungle, og derfor har vi her lavet en lille guide med vores anbefalinger til undervisnings- og mødelokalet.
Overvej dine behov

Det bedste udstyr er altid det, der bliver brugt. Derfor er det også vigtigt at kende sit behov, så projektorløsningen ikke bare kommer til at samle støv. Du skal derfor overveje, hvor projektoren skal hænge, hvem der skal bruge den og hvad den skal bruges til.

Hvis du har brug for hjælp til at gennemgå netop din skoles behov, kan du altid kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dkHusk den matte tavle

Når du vil bruge en whiteboardtavle sammen med en projektor, skal du altid vælge et whiteboard med mat overflade. Med en mat whiteboardtavle undgår du nemlig genskin, hvilket giver en langt bedre oplevelse, når du også skal bruge tavlen som lærred. Tavlens matte overflade fungerer desuden som en almindelig skrivetavle, og den giver derfor mulighed for at lave afvekslende undervisning og nytænke præsentationer.
Gennemtestede pakkeløsninger

Hvis du allerede har en klar idé om, hvad du har brug for, kan du med fordel kigge på vores komplette projektorløsninger.Her har vi sammensat forskellige pakker, som alle indeholder en projektor, højtalere og en mat whiteboardtavle.
Hvis teknikken driller

Hvad gør du, hvis teknikken pludselig driller en dag? Som kunde hos EXAKT er du altid velkommen til at ringe til vores hotline, hvor mange problemer løses over telefonen. Hvis ikke problemet kan afhjælpes telefonisk, så sender vi selvfølgelig en montør, som oftest kan løse problemet med et eftersyn på stedet.

Du kan eventuelt benytte vores service-side, hvor du også kan uploade billeder og bestille service på EXAKTs produkter.