Den dag i dag bliver der stillet høje krav til moderne klasseværelser og mødelokaler, hvor informationssøgning, præsentationer og videoer ofte er en integreret del af hverdagen.

Derfor har der i flere år været stor fokus på digitale løsninger, som kombinerer den klassiske tavlepræsentation med computerens mange muligheder. Dog kan det være svært at finde den helt rigtige løsning i den digitale jungle, og derfor har vi her lavet en guide med vores anbefalinger til undervisnings- og mødelokaler.


Overvej dine behov

Det bedste udstyr er altid det, der bliver brugt. Derfor er det også vigtigt, at man kender sit behov inden man investerer i en ny projektorløsning, så den ikke bare kommer til at samle støv. Det er derfor en god idé at overveje, hvor projektoren skal hænge, hvem der skal bruge den, og hvad den skal bruges til.  

Vi er selvfølgelig altid behjælpelige med rådgivning omkring valg af den rigtige projektorløsning, så du kan altid kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk


Husk den matte tavle

Når du vil bruge en whiteboardtavle sammen med en projektor, er det vigtigt, at du vælger et whiteboard med mat overflade. Ved at bruge en mat whiteboardtavle undgår du nemlig genskin, hvilket giver en langt bedre oplevelse, når du skal bruge tavlen som lærred.

Whiteboardtavlens matte overflade fungerer stadig som en helt almindelig skrivetavle, og tavlen giver derfor mulighed for at lave afvekslende undervisning og nytænke præsentationer.


Hvis teknikken driller

Hvad gør du, hvis teknikken pludselig driller en dag?  

Som kunde hos EXAKT er du altid velkommen til at kontakte os på exakt@exakt.dk eller telefon 9819 3533.  

Mange af de problemer der kan opstå med en projektorløsning, kan vi nemlig løse i telefonen. Hvis ikke problemet kan afhjælpes telefonisk, sender vi selvfølgelig en af vores montører ud, som kan foretage et eftersyn på stedet.

Du kan med fordel også benytte vores serviceformular, hvor du har mulighed for at reklamere på et produkt eller bestille service på dine produkter fra EXAKT.


Hvad skal du vælge?

Vi håber, at vi med denne guide har gjort dig klogere på nogle af de overvejelser, der ligger forud for valg af projektorløsning.  

Såfremt du sidder inde med spørgsmål, som vi ikke har besvaret, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 98 19 35 33, sende en mail til exakt@exakt.dk eller udfylde kontaktformularen herunder.