Hverdagen på landets plejehjem er fuld af udfordringer, hvor især demente borgere er kilde til mange bekymringer.

For hvordan sikrer man, at demente ikke forlader plejehjemmet? Og hvordan sørger man for, at de finder deres egen stue, når alle dørene på gangene er ens?

De mange udfordringer kan være en kilde til stor uro for både pårørende og plejepersonalet, da selv et øjebliks uopmærksomhed kan have store konsekvenser.

Som det er i dag, må dørene ikke låses på landets plejehjem, og derfor risikerer demente borgere at forlade plejehjemmet uden opsyn.

Skjul døren for demente

Derfor kan det være en god løsning at skjule dørene, så de demente borgere ikke ved, hvad der gemmer sig på den anden side. Det kan selvfølgelig gøres på mange måder, men med vores unikke folieløsninger kan dørenes udtryk tilpasses netop dine behov og ønsker. Men folien bestemmer du nemlig selv, om du vil skjule døren bag en vellignende bogreol, et smukt landskab, et stort akvarie med farvestrålende fisk eller noget helt fjerde.

Vis vej med personlig hoveddør

Vores folieløsninger kan også bruges til at fremhæve døre for demente borgere, så de får nemmere ved at finde hjem til deres egen stue. Med en personlig hoveddør får demente borgere en genkendelig dør, som ligner den fra deres tidligere hjem, hvilket giver øget tryghed for den enkelte borger. Løsningen tilpasses hver enkel person og plejehjem, og hos EXAKT sørger vi for alt fra fotografering af den gamle dør til opsætning på den nye.

  1. Vi kører ud og tager et billede af hoveddøren fra beboerens tidligere hjem.
  2. Vi tilpasser billedet og printer det på en folie
  3. Vi monterer folien på borgerens plejehjemsdør

Hvis du ønsker at høre mere om vores dørfolier som demensværktøj, kan du altid kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk Du kan se et udvalg af vores forskellige dørfolier herunder