På mange arbejdspladser kæmper man ofte med et meget højt støjniveau, og det påvirker koncentration og arbejdsvilkårene. Lydforholdene kan altid forbedres med enkle midler og samtidig er lyddæmpende tavler og flåder en effektiv og økonomisk løsning i eksisterende lokaler.

Når der lydreguleres med lyddæmpende produkter i et lokale sker der følgende:

- Lydtrykket falder
- Efterklangstiden forkortes
- Taleforståelsen bedres
- Støjudbredelsen sænkes (støjen fanges der hvor den opstår, så vi undgår hoppebold-effekten)

Resultaterne du opnår med lyddæmpning:

- Lavere stressniveau
- Højere produktivitet
- Bedre koncentrationsevne
- Mindre træthed og udmattelse

En lang række parametre, der taler for at forbedre akustikken i eksisterende lokaler.


Professionel rådgivning

For at sikre at du vælger den rigtige løsning til jeres lokaler tilbyder EXAKT selvfølgelig professionel rådgivning. Vi hjælper dig med at sammensætte både typer og mængde og vi tager naturligvis højde for udluftning, lampeudtag osv. når vi besigtiger dine lokaler. På den måde sikrer vores konsulenter, at du får en løsning, som virkelig forbedrer akustikken på netop din arbejdsplads.  


Lyddæmpende tavler, skærmvægge og flåder

Der findes en række forskellige produkter som alle er lydregulerende – tavler til vægge og her skal man ikke misforstå for det bedste er at undgå at hænge noget op på tavlerne da det vil gøre lydabsorbenten mindre effektiv – skærmvægge der kan flyttes derhen hvor der er brug for dem eller dele rummene op i mindre og så lydflåderne til loftet – ofte er en kombination af lydabsorbenter i loft og på væggene den bedste løsning.


Eget design

Både de lyddæmpende opslagstavler og de lyddæmpende skærmvægge kan leveres med print efter netop dit ønske og design. Hvis du har brug for en lyddæmpende løsning ud over det sædvanlige, så hjælper vores konsulenter og dygtige grafikere selvfølgelig også med det rigtige design. Og her kan alt lade sig gøre – alt lige fra børnetegninger, grafiske illustrationer og billeder kan trykkes på stoffet - lige efter eget ønske. Tavlerne er derfor velegnet til at skabe miljø på både kontorer, skoler og daginstitutioner.

Har du lyst til at høre mere om lyddæmpende produkter er du meget velkommen til at kontakte EXAKT på exakt@exakt.dk eller 98193533 – eller du kan læse mere om de enkelte produkter her.