Er du kommet til at bruge en permanent marker på dit whiteboard? Og kan du ikke få det af ved hjælp af tavlesvampen eller almindelig tavlerens? Ved hjælp af et simpelt trick kan du nemt fjerne permanent marker fra dit whiteboard. 

Herunder kan du se en video, som viser processen med at fjerne permanent marker fra et whiteboard, blot ved hjælp af en whiteboardpen og en tavlesvamp:

Du skal bruge:

  1. En whiteboardpen
  2. En tavlesvamp


For at fjerne permanent marker fra dit whiteboard, skal du blot tegne ovenpå permanent marker-stregerne med en almindelig whiteboardpen.

Du bestemmer selv, hvor stort et område, du vil tegne med whiteboardpennen, men det er vigtigt at permanent marker-stregerne er helt dækkede. Hvis du er kommet til at bruge en permanent marker på et stort område, anbefaler vi at du renser et mindre område af gangen.

Når du har tegnet ovenpå permanent marker-stregerne, skal du bruge tavlesvampen til at fjerne alle stregerne, før de når at tørre.

Gentag processen, hvis nødvendigt, indtil alle rester af permanent marker er væk fra whiteboardtavlen. Det kan være en god idé at benytte tavlerens til at rengøre tavlen efterfølgende.