Når du køber whiteboard hos EXAKT, får du op til 10 års garanti på tavleoverfladen på whiteboards med design og hele 25 års garanti på tavleoverfladen på blanke whiteboards!

Mange oplever at overfladen på deres whiteboard begynder at blive grimt og fuld af "minder" om gamle idéer og tanker, men det er faktisk muligt at holde sit whiteboard flot - selv efter 25 års daglig brug.

Det kræver selvfølgelig løbende behandling med de rigtige tuscher, svampe og tavlerens, der passer til netop dit whiteboard.

Hos EXAKT er vi eksperter i tavler, hvilket også indebærer den daglige brug og rengøring af tavlen. For at holde din whiteboardtavle pæn, anbefaler vi at du altid følger disse 3 konkrete tips:

  1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da tuschen ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
  2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
  3. Rengør regelmæssigt din whiteboardtavle grundigt med tavlerens. Spray tavlerens på, vent 30 sekunder og tør tavlen over med en tør klud eller køkkenrulle.
Tuscher til whiteboards

Der er forskel på indholdet i forskellige tuscher, hvilket er årsagen til at du f.eks. ikke kan bruge en permanent marker til at skrive på en whiteboardtavle. Som navnet beskriver, er den udviklet til at være permanent, hvor tuscher til whiteboards er beregnet til at kunne viskes væk med en tavlesvamp eller en klud. Hvis du bruger en permanent marker på en whiteboardtavle, vil du simpelthen ikke kunne viske det væk igen.

I stedet skal du bruge tuscher, der er beregnet til at skrive på whiteboards. Hos EXAKT har vi et stort udvalg af whiteboardpenne i forskellige farver og størrelser, der er udviklet specielt til whiteboards.

Whiteboardpenne fra EXAKT er tuscher af højeste kvalitet, der gør det nemt at rengøre dit whiteboard og holde det pænt.

For at gøre det lettere at fjerne tuschen fra whiteboardoverfladen, anbefaler vi, at du lader det tørre på whiteboardet i minimum 1 minut.
Brug tavlerens jævnligt

Tavlerens hjælper dig til at holde din whiteboardtavle fri for fedt, snavs og gamle streger.

Ved jævnligt at rense hele whiteboardtavlen med tavlerens, kan du holde dit whiteboard pænt i mange år. Vi anbefaler at du renser tavlen med tavlerens minimum 1 gang om ugen.

Tavlerens er nemt at bruge: sprøjt på tavlen, lad virke i 30 sekunder og tør derefter af med en tør klud eller køkkenrulle. Så er der ingen undskyldning for ikke at rense tavlen en gang imellem.

Vidste du forresten, at det ikke er helt ligegyldigt, hvilken tavlerens du bruger på din tavle? Forskellige tavler har forskellige behov, men den største forskel skal findes i om du har et blank whiteboard eller et whiteboard med print.

Whiteboards med print har en anderledes overflade end almindelige blanke whiteboards, og derfor er det nødvendigt at bruge en tavlerens specifikt til whiteboards med print.


Hvis du køber et komplet startsæt til whiteboard, har du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med benytte tavlen i det daglige arbejde.