Folieprint er en rigtig god løsning til mange opgaver, hvor man tidligere ville få produceret et skilt. Folien har den klare fordel, at det er billigere at producere og let at skifte ud. Det kan dog være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, som folie tilbyder, men her vil vi alligevel forsøge at give dig den nødvendige viden, før du kaster dig over at få produceret din egen folie.
Hvilken type folie skal jeg vælge?

Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når det kommer til foliens mange muligheder, og derfor kan vi også lave netop den løsning, du har brug for. Det er derfor vigtigt at den folie du vælger matcher det underlag du ønsker at montere på. Vi er altid behjælpelig med at vælge den rigtige folie til netop dit projekt - vores mest populære folier er:

  • Hvid helprint
  • Klar helprint
  • Klar gennemfarvet helprint
  • Flytbar folie helprint
  • Gulvfolie helprint
  • Dusted helprint
  • Dusted m. udskæring
  • Dusted m. helprint og udskæring
  • Folielogo og Foliebogstaver
  • VægfolieKan jeg få min folie skåret til?

Ja, det kan du godt, men der er to muligheder, når det kommer til udskæring af folie: renskåret og konturskåret. Hvilken mulighed, der er bedst, afhænger af hvordan den færdige folie skal se ud.

Renskåret bruges om alt som udskæres i en firkant med retvinklede hjørner. Renskåret folie bruges gerne, når folien skal dække hele områder, såsom et helt vindue, en hel plade, hel dør osv. Placeres et renskåret stykke folie midt på en flade, som den ikke udfylder, vil du kunne se kanten.

Konturskåret bruges om alt andet. En firkant med runde hjørner, folie udskåret som børn, blomster, hjerter, symboler mm. Konturskåret folie bruges til at skabe en lækker finish omkring folien der ikke udfylder hele området. Alt efter motiv og folietype skærer vi nogle gange helt ind til motivet, og andre gange er der en klar/hvid kant rundt om motivet.'


Renskåret/konturskåret folieprint


Kan jeg selv montere folien?

Mindre folieprint kan du sagtens selv montere - her anbefaler vi at du køber vores monteringskit, så du er sikker på en helt ren overflade inden folien sættes på fladen.

Vi er naturligvis behjælpelig med at få dine folieprint monteret uanset om det er på døre, vinduer, vægge eller gulv. Vi har et team af professionelle montører i hele landet, der sikrer at folien bliver monteret korrekt og på en helt ren overflade. Ring 9819 3533 for tilbud på montering.

Når vi kommer ud til dig for at udføre monteringen så er det vigtigt, at der er gjort plads til opsætningen. For at sikre den bedste montering, afrenser vores montører altid overfladen inden der monteres folieprint - du kan være med til at sikre den bedste løsning ved, at der er så rent som muligt, når vores montør ankommer.
Kan jeg få alle motiver på alle typer folie?

Kort sagt: Ja, det kan du sagtens! Alle vores motiver kan printes på alle folietyper, så hvis du f.eks. finder en vægfolie, du gerne vil have som vægfolie eller vinduesfolie i stedet, så skal du blot kontakte os på exakt@exakt.dk eller telefon 98 19 35 33.
Hvordan vedligeholder jeg bedst min folie?

Når du har fået monteret folieprint på gulv så anbefaler vi, at den får lov at fæstne sig inden du vasker den - lad der gerne gå et par dage inden du vasker den. Gulvfolien kræver ingen yderligere pleje, du kan roligt vaske dine gulve som du plejer. Du skal dog være opmærksom på at gulvmaskiner slider mere på gulvfolie end en almindelig moppe gør.

Vær opmærksom på at foliens holdbarhed afhænger af miljøet den bliver monteret i. Passer I på jeres folieprint, kan det holde i mange år. Grundet de forskelligartede miljøer giver EXAKT 6 måneders garanti på vores folier.

Gulvfoliers levetid afhænger af hvor ­mange der går over det hver dag, om det er med eller uden fodtøj og hvordan det ren­gøres. ­Placeres gulvfolien eksempelvis i en ­garderobe, hvor der er meget sand og småsten, holder folien ikke. Undlad at placere gulvfolien steder hvor borde og stole skubbes hen over foliens kant.

Bemærk også at folier til gulv, vinduer og vægge ikke er pillesikre, og at vi ikke kan yde garanti, hvis folien pilles af.