Bogstavorm med billeder - EXAKT

Shop

Bogstavorm med billeder

Varenummer: K770520 Kategorier ,

1.495,00 DKK ekskl. moms

Vores populære bogstavorm fås nu med billeder som gulvfolie eller flytbar folie. Brug den flotte bogstavorm til at visualisere alfabetet for børnene, og lad dem lære om alfabetet på en sjov måde.

Ryd

Vores populære bogstavorm fås nu med billeder som gulvfolie eller flytbar vægfolie. Brug den flotte bogstavorm til at visualisere alfabetet for børnene, og lad dem lære om alfabetet på en sjov måde i undervisningen eller frikvarteret. Bestem selv hvordan du vil placere ormen. Inspirer til leg og bevægelse, hvor bogstaverne indgår som element.

Ormen leveres som 30 separate elementer: ormens hoved og bogstaverne A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå, mens ormen enten kan være grøn, gul eller grå. Alle bogstaverne har en fin illustration, der passer til det enkelte bogstav, så det bliver lettere for børnene at lære stavelser. Gulvfolien er ikke flytbar og med kraftigere klæb end den flytbare vægfolie. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Farve

, ,

Antal

Målgruppe

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os