Boldspil forbudt - Gulvfolie, pakke med 5 stk. - EXAKT

Shop

Boldspil forbudt - Gulvfolie, pakke med 5 stk.

Varenummer: 770626 Kategori

675,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie der klart og tydeligt viser at boldspil er forbudt. Brug denne gulvfolie til at markere områder, hvor der ikke må spille nogen former for boldspil. Mål: Ø30 cm.

Har I arealer på skolen eller daginstitutionen, hvor der ikke må spilles nogen former for boldspil? Så er denne folie den information løsning du er på udkig efter. Her får du en gulvfolie der klart og tydeligt viser at boldspil er forbudt. Folien er rund og med visualiseringer af en basketball, volleyball og fodbold med rød overstregning – budskabet bør derfor være til at forstå.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os