Dørfolie - Bondegård, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Bondegård, op til 215x100 cm

Varenummer: 770696 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Den dekorative dørfolie illustrerer en idyllisk bondegård med alle gårdens dyr.

Med denne idylliske dørfolie kan du forvandle en kedelig og trist dør til et sandt bondegårdslandskab, med alle de elementer børnene kender fra en rigtig bondegård. Du kan også bruge folien som en samtalestarter med børnene om, hvad de forskellige dyr på bondegården hedder, og dermed bruge folien som et element i den daglige læring i institutionen. Brug løsningen til at dekorere dørene i eksempelvis institutionen, indskolingen eller i fritidshjemmet.

Dørfolien er lavet med mange flotte farver, som sørger for at skabe liv og spændende udsmykning. Standardmålene på dørfolien er 215 x 100 cm., men størrelsen på folien kan tilskæres helt ned til 192 x 83 cm., således at den kommer til at passe til din dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os