Læringstavle - Børnenes 112 huskeregler - EXAKT

Shop

Læringstavle - Børnenes 112 huskeregler

Varenummer: K762991 Kategorier ,

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

I en nødsituation er det godt at kunne huske nummeret til alarmcentralen. Med denne læringstavle lærer børnene at huske nummeret på en sjov måde, så de forhåbentligt kan huske det, hvis det bliver nødvendigt.

Ryd
  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Skilteplade med børnenes 112.

I en nødsituation er det godt at kunne huske nummeret til alarmcentralen. Med denne læringstavle lærer børnene at huske nummeret på en sjov måde, så de forhåbentligt kan huske det, hvis det bliver nødvendigt. Brug læringstavlen til at skabe en dialog om nødsituationer og det at ringe til en alarmcentral. Skiltepladen vil derudover fungere som en god påmindelse, hvis der opstår en situation, hvor det bliver nødvendigt. Den kan med fordel kombineres med vores anden læringstavle i serien: Børnenes førstehjælp.

Skiltepladen er 3 mm tyk og designet findes i størrelserne 25 x 25 cm og 50 x 50 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

25 x 25 cm, 50 x 50 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os