Læringstavle - Børnenes førstehjælp - EXAKT

Shop

Læringstavle - Børnenes førstehjælp

Varenummer: K762990 Kategorier ,

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Hvad er en nødsituation i børnehøjde? Det kan f.eks. være at der er et barn, der falder ned fra gyngen eller på anden måde kommer til skade eller bliver ked af det.

Ryd
  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

    Reset options

Hvad er en nødsituation i børnehøjde?

En nødsituation kan f.eks. være et barn, der falder ned fra en gynge eller på anden måde kommer til skade eller bliver ked af det, og med denne læringstavle kan du indlede en dialog med børnene om, hvordan man bedst håndterer hverdagens nødsituationer.

Børnenes Førstehjælp tager udgangspunkt i børnenes opfattelse af en nødsituation, og den illustrerer, at det først og fremmest er vigtigt at sørge for at standse ulykken, derefter kalde på en voksen og til sidst at trøste den, der er kommet til skade eller er ked af det. Skiltepladen er en rigtig god måde at lære børnene at håndtere de små situationer, der opstår hver dag, da den med simple illustrationer gør det nemmere for børnene at huske.

Skiltepladen er 3 mm tyk og designet findes i størrelserne 25 x 25 cm og 50 x 50 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

25 x 25 cm, 50 x 50 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os