BørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetterBørnesilhuetter
Børnesilhuetter
Børnesilhuetter Børnesilhuetter Børnesilhuetter Børnesilhuetter
Varenummer: K790500

Børnesilhuetter

Fra
2.995,00 DKK
Fra
2.995,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Skab liv og stemning med disse silhuetter der forestiller børn i gang med forskellige aktiviteter. Sæt dem på døre, vinduer eller vægge, og oplev, hvordan de motiverer til leg og aktivitet blandt børnene. Af den grund er folien velegnet til hverdagen i skoler, SFO’er, diverse institutioner og idrætsforeninger. Vælg mellem medium og large, eller kontakt os, hvis I ønsker at silhuetterne skal leveres i andre størrelser.

Der findes i alt 20 forskellige designs (10 med småbørn og 10 med større børn). Du kan frit vælge mellem 1 stk. eller et sæt med 1 stk. Ønsker du f.eks. fem forskellige, skal du skrive de ønskede designs i tekstfeltet og skrive '5' ved antal i kurven. Folierne indbyder til leg og aktivitet, samtidig med, at de skaber en flot og indbydende facade.

Mål
Medium: Op til 40 x 40 cm
Large: Op til 80 x 80 cm

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K790500
Målgruppe Daginstitution