Brancher

Lad dig inspirere af løsninger, designet kun til dig

Hvem er du?

Daginstitution

Farver og visuel kommunikation, samt kombinationen af leg og læring er omdrejningspunktet i vores produkter til daginstitutioner. Find alt fra legemiljøer til ledelsesværktøjer


Gå på opdagelse her

Grundskole

Værktøjer til brug i undervisningen, samt aldersdifferentierede læringsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser. Find idéer til et miljø der gør det fedt at være elev på jeres skole.


Gå på opdagelse her

Uddannelsesinstitutioner

Visuelle og funktionelle undervisningsmiljøer der er tilpasset aldersgruppen med tydelige fagretninger og uddannelsesspor. Derudover værktøjer til både undervisning og planlægning.


Gå på opdagelse her

Sundhedssektor

Fokus på udsmykning og tryghedsskabende miljøer i klinikken. Derudover tydelig profilering, samt nudging og wayfindingsløsninger der understøtter jeres funktion og identitet.


Gå på opdagelse her

Social-, ældre- og plejesektor

Inspiration til rammer der tilgodeser både beboere, medarbejdere og gæster i Plejesektoren. Vi har visuelle løsninger til inde- og udemiljøer med fokus på nudging og indretning som skaber tryghed.


Gå på opdagelse her

Kontor/Erhverv

Visuel identitet og profilering både ude og inde til erhvervslivet. Derudover mulighed for at forbedre arbejdsforhold med god akustik og tavler til opgaver og aktiviteter i virksomheden.


Gå på opdagelse her

Vi har gjort det nemt for dig

På denne side har vi samlet alt, hvad der er værd at vide omkring vores løsninger til vores seks branchetyper, og kombineret denne viden med inspirerende gallerier. Det bliver dermed lettere for dig som kunde at finde frem til de produkter, som henvender sig til dit felt. Hvis du stadig ønsker det store overblik over vores udvalg, kan alle vores produkter tilgås fra topmenuen. Husk, uanset hvilket produkt du er på udkig efter, skræddersyer vi gerne en løsning der matcher jeres profil og behov. Nederst på siden finder du en kontaktformular, hvori du kan stille spørgsmål og komme i kontakt med en af vores dygtige kundekonsulenter, der kan hjælpe med kvalificeret rådgivning om behov og produktvalg.

Så gå på opdagelse i din branche, og lad dig inspirere af de visuelle muligheder der findes indenfor dit felt.

Vil du vide, hvad vi kan gøre for dig?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Har du spørgsmål, kan du kontakte os via nedenstående formular eller på telefon 9819 3533.

Bliv inspireret

I vores store galleri kan du finde inspiration til din kommende løsning. Vi kan specialdesigne produkter, så de passer ind i netop jeres indretning og løser de behov, som I måtte have. Vores løsninger er den perfekte kombination mellem design og funktion.

Se galleriet her