Brancher - EXAKT

Brancher

Hvem er du?

På denne side har vi samlet alt, hvad der er værd at vide omkring vores løsninger til vores seks branchetyper, og kombineret denne viden med inspirerende gallerier. Det bliver dermed lettere for dig som kunde at finde frem til de produkter, som henvender sig til dit felt. Hvis du stadig ønsker det store overblik over vores udvalg, kan alle vores produkter tilgås fra topmenuen.

Husk, uanset hvilket produkt du er på udkig efter, skræddersyer vi gerne en løsning der matcher jeres profil og behov. Nederst på siden finder du en kontaktformular, hvori du kan stille spørgsmål og komme i kontakt med en af vores dygtige kundekonsulenter, der kan hjælpe med kvalificeret rådgivning om behov og produktvalg.

Så gå på opdagelse i din branche, og lad dig inspirere af de visuelle muligheder der findes indenfor dit felt.

Vælg din branche her

Sundheds­sektor

Fokus på udsmykning og tryghedsskabende miljøer i klinikken. Derudover tydelig profilering, samt nudging og wayfindingsløsninger der understøtter jeres funktion og identitet.

Social-, ældre & plejesektor

Rammer der tilgodeser både beboere, medarbejdere og gæster i Plejesektoren. Vi har visuelle løsninger til inde- og udemiljøer med fokus på nudging og indretning, som skaber tryghed.

Kontor / Erhverv

Visuel identitet og profilering både ude og inde til erhvervslivet. Derudover mulighed for at forbedre arbejdsforhold med god akustik og tavler til opgaver og aktiviteter i virksomheden.

Dag­institution

Farver og visuel kommunikation, samt kombinationen af leg og læring er omdrejningspunktet i vores produkter til daginstitutioner. Find alt fra legemiljøer til ledelsesværktøjer

Grundskole

Værktøjer til brug i undervisningen, samt aldersdifferentierede læringsmiljøer med fagrelevant indhold og læringsprocesser. Find idéer til et miljø der gør det fedt at være elev på jeres skole.

Uddannelses­institution

Visuelle og funktionelle undervisningsmiljøer der er tilpasset aldersgruppen med tydelige fagretninger og uddannelsesspor. Derudover værktøjer til både undervisning og planlægning.

Bliv inspireret i vores gallerier

I vores gallerier kan du finde inspiration til din kommende løsning. Vi har mange standarddesigns, men kan også specialdesigne produkter, så de passer ind i netop jeres indretning og løser de behov, som I måtte have. Vores løsninger er den perfekte kombination mellem design og funktion.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor