Visuelle børnemiljøer

Vi hjælper med at formidle viden, leg og dannelse

Visuelle inden- og udendørs læringsmiljøer som udfordrer børnenes nysgerrighed og motiverer til leg og bevægelse – vi tror på at et visuelt miljø som indbyder til fællesskab og som er tiltrækkende øger børnenes appetit på læring og udvikling. Find god inspiration og løsninger til at understøtte læreplanerne og det pædagogiske grundlag.

Nyheder for dagtilbud

Nyt katalog

Se vores nye katalog og bliv inspireret til indretning af visuelle børnemiljøer, der hjælper til at formidle viden, leg og dannelse i børnehøjde.

Nyt pædagogisk koncept

En produktserie med fokus på at styrke deltagelsesmuligheder og engagement ved at understøtte den fælles glæde og anerkendelse blandt børnene

Lærerigt børnemiljø

Der findes mange måder, hvorpå I kan få et dekorativt og lærerigt børnemiljø i jeres institution. Både gulve, vægge og døre kan dekoreres med visuelle løsninger for at gøre læringen til en leg.

Et godt børnemiljø i daginstitutionen er et indbydende og tiltrækkende læringsmiljø, hvor børnene kan fordybe sig i legen, skabe fællesskaber og udforske verdenen omkring dem. Og lige nu oplever vi, at der er ekstra fokus på især udearealerne – for hvad er ikke bedre end noget nyt, som kan danne rammerne for nye lege, nye venskaber og ny læring.

Genskab legerummene og sæt gang i aktiviteterne

Nogle børn savner de faste strukturer og legeområder på stuen og i huset. Med de mange timers udeliv sættes der høje krav til barnets evne til at fastholde og igangsætte nye lege. De savner de rammer, der naturligt sættes i dukkekrogen, konstruktionsrummet osv. Med bevidst indretning af legehuse og udvalgte områder på legepladsen, genskabes legerummene og alle børnenes muligheder for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter.

Skal vi hjælpe dig med indrette nye legerum?

Naturlige læringsaktiviteter

Oplever I det udfordrende fortsat at fastholde den udviklende dialog, leg og læringsaktivitet med børnene? Legepladsens kan nemt indrettes inspirerende og nudge på lærerplanensemner og kan anvendes f.eks. til at udfordre sprogstimulans, motorik og børnenes læring.

Læringstavler med natur-emner faciliterer mulighed for at gribe børnenes umiddelbare lyst til udvikling og sikre læring hele dagen.

Farverige og dekorative indemiljøer

Alle vores designs kan tilpasses til både det fysiske medie og produkttype – og selvfølgelig tilpasses det også jeres eksisterende inventar og indretning. Farver kan der ændres på så der opnås den ønskede harmoni for netop det visuelle udtryk i ønsker.

God akustik kan sagtens være lærerig

Daginstitutioner består af mange forskellige arealer som fællesrum, gange, puderum, værksteder, garderober osv. Et er at sikre god akustik i et lokale, noget andet er at lydregulere mod den lydforurening, der opstår mellem tilstødende områder i daginstitutionen.

Lydforurening kan afhjælpes ved strategisk placering af absorberende materiale – derfor vil vi altid anbefale, at du får et par erfarne øjne til at vurdere dine lokaler, så du kan få god og kvalificeret rådgivning med på vejen.

koeleskab
koekken akustisk
slot skillevaeg

Lad os hjælpe dig på vej mod bedre akustik

For at opnå det bedste resultat så kræver det ofte en sammensætning af absorbenter i loftet og væggen. Med de to typer af absorbenter, så skal du nok nå i mål. Men din største udfordring handler ikke om, hvor der skal lydreguleres, men mere om hvilke former for akustik løsninger du skal vælge. Der findes nemlig mange forskellige former, designs og typer at vælge imellem, så der er noget til alle behov.

Vi hjælper dig gerne med at lave en analyse af, hvordan din løsning skal se ud, for at du opnår det bedste resultat. Vi vil sammen med dig tage højde for rummets anvendelse, bygningens arkitektur, indretning og den daglige hverdag, der selvfølgelig skal fungere, samt have fokus på et æstetisk og gennemtænkt design.

Du kan kontakte os på mail exakt@exakt.dk eller telefon 98 19 35 33 – vi er klar til at hjælpe dig med dine støjproblemer.

Tænk helheden

Børns leg og adfærd kan nemt komme til at virke støjende, og netop derfor er gode lydforhold i daginstitutionen vigtige. Rum med dårlige lydforhold kan, for både medarbejdere og børn, belaste ens hørelse, stemme og trivsel i dagligdagen – og for børns vedkommende påvirke deres udvikling og indlæring, herunder især evnen til at udvikle de sproglige færdigheder.

Dårlig akustik i et lokale kommer til udtryk ved:

1. Brug opleves som støj
2. Rumklang
3. Reflekterende lyd og ekko
4. Manglende ro

Med enkle løsninger er det muligt at forbedre lydforholdene i alle former for lokaler. Med lydregulering og akustik er det muligt at kombinere design og funktionalitet, så I ender med en løsning, der både dæmper støjen og indgår som et fagligt og dekorativt element i indretningen.

Vores foretrukne produktmedier

Alle vores designs kan leveres på lige netop det produkt du ønsker.

Vi bestræber os hele tiden på at levere den højeste kvalitet, der kan tåle at være i et dagligt miljø med
mange mennesker, hyppig rengøring og anvendelse hver eneste dag.

Hver især har det enkelte produktmedie deres egne fordele som du kan tage med i dine overvejelser.

indemiljoe 68

Folieprint

Vores valg af folietype tilpasses altid fladen hvorpå det skal monteres. Dette selvfølgelig for at sikre at den højeste kvalitet og dermed længst mulig holdbarhed.

Alle folieprint er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Alle folieprint fra EXAKT leveres med en laminat, der beskytter printet så de kan tåle rengøring og anvendelse i dagligdagen.

Folieprintet kan monteres på stort set alle indendørs flader samt glatte flader udendørs. Det giver mulighed for at dekorere vægge, døre, gulve, møbler, trapper, vinduer osv.

udemiljoe 15

Skilteplade

Skiltepladerne er et medie der kan monteres på alle flader. Pladerne kan laves i lige nøjagtig de størrelser der er behov for. Ligeledes kan pladerne konturskæres f.eks. ved tilpasning til bygning eller en bestemt form.

Skiltepladerne er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Printet laves på en UV-printer der gør at selve printet har lang holdbarhed også i farverne både inde og ude.

Skiltepladerne leveres som standard med afrundede hjørner og hul for montering så de er nemme at montere og er et medie der hænger 100% fast på væggene og som nemt kan flyttes hvis det ønskes.

Akustik Daginstitution 19

Akustikbillede

Akustikbilleder fra EXAKT kan leveres med netop det motiv du ønsker. Så dette produkt har to vigtige funktioner – de er med til at regulere støjen og så har det også en dekorativ funktion.

Den absorberende kerne leveres altid i en klasse A for den bedste effekt – udenpå dette monteres et stof med dit foretrukne motiv printet så du får et flot visuelt produkt der regulerer støjen.

For at opnå den rette effekt med akustikbilleder kan det være nødvendigt at kombinere med absorbenter i loftet – du kan selvfølgelig altid på råd og vejledning hos EXAKT inden du beslutter dig for dit produktmedie.

Hvem er vi?

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

1. Rådgivning

2. Design

3. Montering

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning.

Se vores standardprodukter i shoppen

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters