Krammeleg

Nyt pædagogisk koncept

Styrk deltagelsesmuligheder og engagement ved at understøtte den fælles glæde og anerkendelse blandt børnene.

Udvikl sociale fællesskaber

Serien Krammeleg kan bidrage til at give en tryghed i, at det er rart at anerkende hinanden. Vi arbejder med et udvidet kramme-begreb, hvor børn kan kramme, give highfive eller tommel op til hinanden, alt efter hvad de har det bedst med.

Syng og dans med Krammesangen

Krammesangen er en original EXAKT-sang med tekst og musik af Mathilde Juul og Michael Back, kendt fra Musik og Sjov.

Sangen er lavet med henblik på at den kan indgå i det pædagogiske arbejde. Den indeholder ligeledes en simpel grafik, hvor børnene kan lære fagterne, så det bliver ekstra sjovt at synge sammen.

idé og grafik af EXAKT.

Produktserie der kan integreres i indretningen

Krammeleg er en produktserie fra EXAKT, som, ovenpå en anstrengende periode med pandemi og afstandskrav, kan bringe især børnene tættere på hinanden igen. Alle skal opleve, at et kram og det at anerkende hinanden giver en dejlig følelse i maven og hjertet.

Masser af Kramme-nyheder på Positiverne

På Positiverne.dk finder du både fagter og tekst til Krammesangen. Det eneste du skal gøre, er at printe og skrue op for musikken. Desuden finder du også forskellige spil, krammerim, krammehjerter til udklip og meget andet. Hvis jeres dagtilbud ikke allerede har adgang til Positiverne.dk – kan du læse mere om universet på Positiverne her.

Log ind og download ideerne her.

logl mockup 2

Nyt katalog

Se vores nye katalog og bliv inspireret til indretning af visuelle børnemiljøer, der hjælper til at formidle viden, leg og dannelse i børnehøjde.

Vil du vide, hvad vi kan gøre for dig?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Tryk på knappen herunder for at kontakte os angående Krammeleg.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters