Erhverv og kontor

Visuel indretning og profilering til erhvervslivet

Et positivt arbejdsmiljø er skabt af mange forskellige ting. Udover godt indeklima, omhandler arbejdsmiljøet også de fysiske rammer. Hvis du ønsker at give miljøet nyt liv, har du mulighed for at tænke stort og dekorere hele vægge med motiver eller flotte landskaber. Det kan også være at det er jeres kerneværdier – disse værdier behøver ikke at være gemt af vejen inde på jeres hjemmeside eller i et skriv ingen kan huske. Synliggør kerneværdierne på en dekorativ måde, så værdierne tydeliggøres for alle i hele organisationen.

Udnyt både vægge-, døre- og vinduespartier til at fremhæve værdier, skabe visuelle arbejdsmiljøer med flotte motiver og profilering overfor medarbejdere og gæster af huset.

Visuel Indretning 4
profil 29
IMG 6037

Visualisér de 17 Verdensmål

Sæt Verdensmålene i fokus hos jer, og vis at I arbejder med dem i hverdagen. At kunne implementere Verdensmålene i indretningen og synliggøre dem for medarbejdere og gæster af huset, giver stærk signalværdi til omverdenen og sætter gang i dialogen.

Vi kan hjælpe jer med at synliggøre jeres profil og værdier ved hjælp af alt fra væg- og gulvfolier til tavler. Gå på opdagelse i vores galleri med de 17 Verdensmål – her finder I god inspiration til jeres løsninger. Husk, at vi har mange standarder, men vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher jeres behov.

Indretning med god akustik

Et godt indeklima indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen. Det handler også om akustik og støj – især i de lokaler, hvor vi opholder os meget. Et indeklima med for meget støj og dårlig akustik er hæmmende for koncentrationen, da det f.eks. er vanskeligt at høre, hvad der bliver sagt.

De typiske overflader i erhvervslivet er hårde materialer som f.eks. træ, beton, mursten og gips, da disse er lettere at rengøre og vedligeholde end f.eks. tæpper og andre bløde overflader. Ulempen ved disse materialer er dog, at deres lydabsorption er meget lille, og de vil i stedet reflektere lyden og skabe en form for ekko i lokalet.

For at øge absorptionen kan I med fordel montere lydregulerende løsninger på de nuværende overflader. Vælges en akustikregulering i loft eller øverste vægkant opnås der bedre lydforhold uden at påvirke de oprindelige omgivelser, men vælges i stedet en vægløsning kan den gode akustik forenes med ensfarvede rene flader eller flotte grafiske motiver. I åbne kontormiljøer anbefales en kombination af ruminddeling og afskærmning. Med de rette produktvalg skabes der let rum i rummet samt mindre zoner med plads til fordybelse.

Skab inspirerende arbejdsmiljøer

Fokuser på din indretning og skab imødekommende miljøer på både gangarealer og i fællesrum. Dekorative motiver på vægge og gulve skaber flotte lokaler og større trivsel blandt medarbejderne. Det sikrer et godt arbejdsmiljø når lokalets funktionalitet, indretning og ikke mindst æstetik er taget med i overvejelserne om udsmykning.

Dørfolie er et populært dekorativt element som giver stemning til miljøet. Uanset om du har behov for at give hvert lokale et unikt look, afmærke vigtige lokaler eller slet og ret at gøre døren ”usynlig”, kan dette klares med dekorative prints til døren. Døre med afmærkning af hvad der gemmer sig bag, bidrager til god kommunikation og nudging.

Sig velkommen og giv information - enkelt, flot og effektfuldt

Der findes masser af muligheder for at lave god skiltning – uanset om det skal være ude ved vejen, på indgangspartiet eller på selve facaden. Giv alle en venlig velkomst og hjælp dem godt på vej med letforståelige anvisninger i form af oversigtskort, logo, profil, wayfinding og parkeringsforhold. Med gode udendørs skilte skabes synlighed og god guidning for alle besøgende.

Den visuelle profil og valget af skilte er afgørende for det førstehåndsindtryk der sendes til kunder, samarbejdspartnere og øvrige besøgende. Størstedelen af de indtryk vi mennesker bearbejder i vores hjerner kommer via synssansen. Derfor er det visuelle indtryk yderst vigtigt i arbejdet med at skabe opmærksomhed, relationer og at få indtryk til at være vedvarende. Det gælder uanset om de besøgende er nye kontakter, gamle kendinge eller sågar medarbejdere der skal indprentes nye strategier, ny produktviden eller vedligeholdes i visioner og nøgleord.

Der er ubegrænsede muligheder for skræddersyede skilteløsninger, der sender positive signaler og markerer jeres profil. En skilteløsning behøver med andre ord ikke at være ligetil.

Vi kan være dit grafiske mediehus

Hos EXAKT er vi udstyret med en kreativ afdeling med inhouse grafiske designere, der kan hjælpe dig med, at finde frem til den røde tråd i din profil og visuelle identitet. Alle vores designere har forskellig baggrund, og sidder klar til at rådgive og designe målrettede løsninger. Som grafisk designer hos EXAKT sidder man hver dag med cases fra hele landet, og har derfor en bred forståelse for, hvad der rører sig lige nu. Med inhouse grafikere har vi en unik mulighed for at lave helhedsløsninger, hvor du er med fra start til slut.

Hvem er vi?

Vi har 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

1. Rådgivning

2. Design

3. Montering

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov – gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters