Visuelle undervisningsmiljøer

Vi hjælper med at formidle viden, læring og dannelse

Omdannelse af kedelige vægge til attraktive læringsmiljøer, upcycle slidte døre eller transformere
borde til spilleplader – alt i alt vil vi gerne bidrage til en federe skole for alle. Fagligt brænder vi for at skabe visuelle læringsmiljøer med fokus på trivsel og læring. Vi har fokus på løsninger til både inde- og udemiljøer der fremmer elevernes mulighed for udvikling og læring. Vi tror på at læring opnås hele dagen og at det visuelle fokus på de sproglige-, matematiske-, kulturelle- og naturvidenskabelige fag i udsmykningen af skolens gange og i skolegården bidrager til dette.

20210223 124348269 iOS 1

Nyt katalog

Se vores nye katalog og bliv inspireret til indretning af visuelle læringsmiljøer med respekt for de tre skoletrin: indskoling, mellemtrin og udskoling.

Visualisering af læring og upcycling i ét

Vi lærer alle forskelligt – men helt sikkert så er øjet en af vores vigtigste sanser når vi skal lære. Visualisering af det, vi skal lære kan få læringen til at lagre sig bedre i bevidstheden og hukommelsen.

Den synlige fagretning og læringsindhold der tilføres det fysiske miljø i enkle ”koder” som ex. motiver på døre der angiver rummets formål og anvendelse er en vigtig faktor på mange skoler.

Akustik med fagrelevant design

De typiske overflader i grundskoler er hårde materialer som f.eks. træ, beton, mursten og gips, da disse er lettere at rengøre og vedligeholde end f.eks. tæpper og andre bløde overflader. Ulempen ved disse materialer er dog, at deres lydabsorption er meget lille, og de vil i stedet reflektere lyden og skabe en form for ekko, hvilket kan ende med at gå udover kvaliteten af undervisningen. For at øge absorptionen kan I med fordel montere lydregulerende løsninger på de nuværende overflader.

Udemiljø med fagligt liv

Hele skolen er et sammenhængende læringsrum – også når vi tager undervisningen med udenfor. Både den formelle og den uformelle læring har stor betydning for elever og er begge vigtige faktorer for underviseren – så skab mulighederne og inddrag de udendørs arealer i undervisningen.

Visualisér de 17 Verdensmål

Sæt Verdensmålene i fokus på jeres skole, og vis at I arbejder med dem i hverdagen. At kunne implementere Verdensmålene i indretningen og synliggøre dem for elever og besøgende, giver stærkt signalværdi til omverdenen og sætter gang i dialogen. Vi kan hjælpe jer med at synliggøre jeres profil og værdier ved hjælp af alt fra væg- og gulvfolier til tavler.

Bliv inspireret i vores store designgalleri

Alle vores designs kan tilpasses til både det fysiske medie og produkttype, og selvfølgelig tilpasses det også jeres eksisterende inventar og indretning. Farver kan der ændres på, så der opnås den ønskede harmoni for netop det visuelle udtryk, I ønsker.

Vores foretrukne produktmedier

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov – gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen.

Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Alle vores designs kan leveres på lige netop det produkt du ønsker.
Vi bestræber os hele tiden på at levere den højeste kvalitet, der kan tåle at være i et dagligt miljø med
mange mennesker, hyppig rengøring og anvendelse hver eneste dag.
Hver især har det enkelte produktmedie deres egne fordele som du kan tage med i dine overvejelser.

Exakt 20feb2019 262579.434.85.60.crop .1579849672

Folieprint

Vores valg af folietype tilpasses altid fladen hvorpå det skal monteres. Dette selvfølgelig for at sikre at den højeste kvalitet og dermed længst mulig holdbarhed.

Alle folieprint er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Alle folieprint fra EXAKT leveres med en laminat, der beskytter printet så de kan tåle rengøring og anvendelse i dagligdagen.

Folieprintet kan monteres på stort set alle indendørs flader samt glatte flader udendørs. Det giver mulighed for at dekorere vægge, døre, gulve, møbler, trapper, vinduer osv. Folieprint kan ikke flyttes når det er monteret.

skilteplade

Skilteplade

Skiltepladerne er et medie der kan monteres på alle flader. Pladerne kan laves i lige nøjagtig de størrelser der er behov for. Ligeledes kan pladerne konturskæres f.eks. ved tilpasning til bygning eller en bestemt form.

Skiltepladerne er ”født” hvide hvorpå man så kan printe lige netop det design man ønsker. Printet laves på en UV-printer der gør at selve printet har lang holdbarhed også i farverne både inde og ude.

Skiltepladerne leveres som standard med afrundede hjørner og hul for montering så de er nemme at montere og er et medie der hænger 100% fast på væggene og som nemt kan flyttes hvis det ønskes.

akustik

Akustikbillede

Akustikbilleder fra EXAKT kan leveres med netop det motiv du ønsker. Så dette produkt har to vigtige funktioner – de er med til at regulere støjen og så har det også en dekorativ funktion.

Den absorberende kerne leveres altid i en klasse A for den bedste effekt – udenpå dette monteres et stof med dit foretrukne motiv printet så du får et flot visuelt produkt der regulerer støjen.

For at opnå den rette effekt med akustikbilleder kan det være nødvendigt at kombinere med absorbenter i loftet – du kan selvfølgelig altid på råd og vejledning hos EXAKT inden du beslutter dig for dit produktmedie.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

1.
Rådgivning

2.
Design

3.
Montering

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters