17 Verdensmål - EXAKT

17 Verdensmål

Visualisér de 17 Verdensmål

I 2015 vedtog verdens lande 17 mål i FN’s 2030 dagsorden. Disse har til formål at sikre en sund og bæredygtig udvikling på global plan. Verdensmålene er kommet i fokus hos os alle, og ikke mindst når vi er på arbejde og i skole. Målene er universelle og har relevans for alle verdens nationer, uanset størrelse, og om de er rige eller fattige.

Lad Verdensmålene blive en naturlig del af undervisningen, driften og ånden på skolen.

Effektfulde statements

Nogle gange skal der ikke så meget til. Et simpelt logo og et enkelt statement kan være nok til at dele budskabet.

Vi skal hjælpe hinanden med at blive bekendte med de 17 mål, og vi skal tænke dem ind i vores hverdag. 

Vi kan alle bidrage. Vær med, så vi kan give Jorden videre i ordentlig stand til kommende generationer.

Fordybelse med de 169 undermål

FN’s 17 verdensmål har i alt 169 undermål. Har I lyst til at fordybe jer i disses så er muligheden her. De enkelte verdensmål har hver deres design, hvor undermålene er uddybet grundigt og illustreret med de officielle ikoner.

Sæt fokus på hvordan alle FN’s medlemslande har forpligtet sig til at tage del i, at vi på verdensplan skal have en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Et anderledes udtryk

Vores kreative grafiske afdeling har lavet nogle anderledes bud på hvordan de 17 Verdensmål også kan illustreres  – har du et andet forslag, så er vi naturligvis klar til at hjælpe med at føre det ud i livet.

Sæt jeres eget præg

FN værner naturligvis om deres design af verdensmålene – men det betyder ikke at du ikke kan sætte dit eget præg. Måske det er bestemte mål der er i fokus hos jer, eller måske det er den engelske udgave – eller noget helt tredje. Kontakt os gerne vi er klar til en snak om verdensmålene hos jer.

Masser af standarder at vælge mellem

Vi har en bred vifte af standarder som kan bestilles som de er – alle vores designs lever naturligvis op til de forskrifter der er for Verdensmålene.

Vil du vide, hvad vi kan gøre for dig?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Tryk på knappen herunder for at kontakte os angående de 17 Verdensmål.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor