Akustik - EXAKT

Akustik

Dæmp støjen og skab god akustik

Et godt indeklima indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen, det handler også om akustik og støj. Når lyd opleves som støj, så påvirker det os mennesker negativt. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på, hvordan vi kan skabe gode akustiske forhold, når vi er i skole og på arbejde. God akustik øger automatisk vores personlige trivsel og derved også vores mulighed for at modtage læring.

Støjproblem

Flere ting kan være årsag til, at der opleves støj i et lokale:

 • Almindelig brug opleves som støj
 • Rumklang
 • Reflekterende lyd og ekko
 • Manglende ro

Resultat

Korrekt anvendt akustik-produkter sikrer at:

 • Lydtrykket falder
 • Efterklangstiden forkortes
 • Taleforståelsen bedres
 • Støjudbredelsen sænkes

Opnå

De positive effekter af den forbedrede akustik er bl.a.:

 • Et lavere stressniveau
 • En højere produktivitet
 • Forbedret koncentration
 • Mindre træthed

Kombiner med faglige designs

At etablere akustik i et eksisterende lokale betyder ikke, at du skal gå på kompromis med lækkert design og god indretning. Der kan med fordel mixes med former og design så funktion, læringsprocesser, værdier eller andet visualiseres og bliver en del af indretningen

Gå på opdagelse i vores designgalleri, her finder du masser af designs med læringsprocesser og faglighed.

Professionel rådgivning

For at sikre, at du vælger den rigtige løsning til jeres lokaler, tilbyder vi selvfølgelig professionel rådgivning med udgangspunkt i jeres behov.

Vi hjælper dig med at sammensætte både typer og mængde, og når vi besigtiger dine lokaler, tager vi naturligvis højde for udluftning, lampeudtag, osv. På den måde er I sikret en løsning, der forbedrer akustikken på jeres skole.

Tænk helheden

Gangarealer

Gangarealer

Mere og mere undervisning flyttes til fællesområderne – vi bryder op med den traditionelle tavleundervisning og arbejder mere og mere i grupper – her tages gangene ofte i brug. God akustik på gangarealer er derfor lige så vigtigt som god akustik på de øvrige arealer på skolen.

Faglokaler

Faglokaler

Anvend akustikkens flader til at skabe et godt læringsmiljø omkring faglokalerne. Designs der gør det enkelt at afkode fagets indhold, formål og retning skaber et dejligt miljø at være i.

Klasseværelser

Klasseværelser

De traditionelle klasseværelser er ofte stedet hvor mange opholder sig på samme tid. Akustik i netop disse lokaler skal altid tænkes i forhold til undervisningen og formidlingen af denne så det rette resultat opnås.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og miljøet

Det er selve absorbenten, der bestemmer effekten og dermed også kvaliteten af produktet. Klassifikation af lydabsorbenter i lydabsorptionsklasse A-E iht. EN ISO 11654. Hvor A er den højeste klassifikation. I alle standardprodukter fra EXAKT har lydabsorbenten klassifikation A.

Yderligere vælger vi altid produkter, der har de bedste produktegenskaber:
– Sikkerhed
– Holdbarhed
– Vedligehold
– Produktion

Skal vi tage en snak?

Kontakt os for en snak om støj og akustik hos jer – vi har altid mulighed for at komme forbi jeres skole og kigge på både fællesarealer, undervisningslokaler og kontorer hvor der kan være brug for en løsning.

Bliv inspireret i vores galleri

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor