Social-, ældre- og plejesektor

Visuel indretning og wayfinding

De seneste år har der været ekstra stor fokus på, at rammerne i plejeverdenen skal tilgodese både fysisk, mentalt og socialt aktive borgere. Rammerne skal være trygge, så de giver overskud i hverdagen, også for personalet. Når indretningsprincipper tænkes ind, så er det gode liv for beboerne og de gode arbejdsvilkår for medarbejder de afgørende faktorer.

Med dekorative motiver på vægge og gulve kan du give nyt liv til indemiljøerne og skabe trygge rammer. Når man udsmykker gange og fællesrum med motiver, har det en kæmpe indvirkning på lokalets visuelle miljø. For at opnå det bedste resultat, kan I tage udgangspunkt i jeres nuværende miljø og vælge et motiv, der matcher lokalets anvendelse og formål.

profilering 18
vaegfolie 08 1
2019 11 22 180 1

Visuel indretning på 3 måder

69370562 6d7d3aef 9d17 4467 985b eabd39d4203b 1

Dørfolie

Hvis I ønsker at indrette jer mere visuelt, er dørene et godt sted at starte. Man kan både vælge at skjule dørene for de demente borgere, så de ikke ligner udgange, og man kan gøre beboerne selvhjulpne ved at printe en personlig dør, som forestiller døren fra deres tidligere hjem. Det er blevet bevist, at genkendelige motiver på døre kan hjælpe beboerne i deres hverdag.

IMG 4132

Gulv- og vægfolie

Gulv- og vægfolie er til jer der ønsker at tænke stort og give beboerne en helt ny oplevelse af rum. Anvend eksempelvis rolige motiver, former og farver for at skabe et afslappet miljø som er behageligt at opholde sig i for både beboere, gæster og personale. Uanset hvilken størrelse eller flade du ønsker at udsmykke, kan det lade sig gøre med folie.

IMG 5602 1

Vægrammer med banner

Med en vægramme har det aldrig været nemmere at skifte udtryk på gangene og i fællesrummet. Vægrammer med banner er til jer, som ønsker en fleksibel udsmykning, hvor der gerne må skiftes udtryk ofte – I kan eksempelvis skifte mellem forskellige motiver der matcher årstiden. De forskellige motiver kan være med til at skabe nogle hyggelige rammer for beboerne.

Skal vi tage en snak om indretningsmulighederne hos jer?​

Indendørs skiltning der guider beboere og besøgende bedst muligt

Med let forståelige skilte og nudging kan I gøre det let at være beboer eller besøgende hos jer. Brug gerne jeres profil og logo til at personalisere og designe en elegant løsning som giver mening for modtageren. Når man vil skilte indendørs i plejesektoren, handler det om at skabe identifikation for beboere og besøgende, og gerne med klare budskaber og motiver som ikke er svære at gennemskue. I kan med fordel anvende de forskellige flader, som huset består af – vægge er selvfølgelig oplagte, men inddrag også gerne døre og gulve til skiltning af afdelinger eller retningslinjer.

Til døre og gulve kan man med fordel benytte folieprint. Folie er et stærkt visuelt værktøj som, selv i simpelt design, sikrer optimal eksponering af budskaber. Brug folien som afmærkning og til at gøre modtagerne opmærksomme på bestemte retningslinjer eller budskaber. I ældre-, social- og plejesektoren er det essentielt at bruge det til markering af toiletter, vejvisning, nudging eller til at markere påbudszoner.

Sig velkommen og giv information - enkelt, flot og effektfuldt

Der er masser af muligheder for at lave god skiltning – uanset om det skal være ude ved vejen, på lågen eller på selve facaden. Med gode udendørs skilte skabes synlighed og god guidning af alle besøgende. Borgernes møde med jer starter allerede ude ved fortovskanten. Af den grund er det oplagt at tage stilling til, hvordan I allerede inden besøgende bevæger sig indenfor, får skabt det rigtige førstehåndsindtryk. Og ikke bare ude fra vejen, benyt også muligheden til at byde borgere velkommen og lede dem godt på vej, når de ankommer til indgangspartiet. Derudover findes der også mange muligheder til at skabe inspirerende og demensvenlige miljøer udendørs, der har til formål at guide borgere rundt i haven og på stisystemer. Så en skilteløsning behøver ikke at være ligetil.

Dæmp støjen med akustik og lydregulering

Et godt indeklima indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen. Det handler også om akustik og støj – især i de lokaler, hvor vi opholder os meget. Et indeklima med for meget støj og dårlig akustik er hæmmende for koncentrationen, da det f.eks. er vanskeligt at høre, hvad der bliver sagt. De typiske overflader i plejesektoren er hårde materialer som f.eks. træ, beton, mursten og gips, da disse er lettere at rengøre og vedligeholde end f.eks. tæpper og andre bløde overflader. Ulempen ved disse materialer er dog, at deres lydabsorption er meget lille, og de vil i stedet reflektere lyden og skabe en form for ekko i lokalet. For at øge absorptionen kan I med fordel montere lydregulerende løsninger på de nuværende overflader.

Hvem er vi?

Vi har 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

1. Rådgivning

2. Design

3. Montering

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov – gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters