Ungdoms- og videregående uddannelser

Skab liv og oplevelser med jeres indretning

Et motiverende arbejdsmiljø er skabt af mange forskellige ting – men mest af alt, omhandler det de fysiske rammer, og hvordan disse indbyder til mulighed for fordybelse til gruppe- og individuelt arbejde. Hvis du ønsker at give jeres miljø nyt liv, har du mulighed for at tænke stort og dekorere hele vægge med motiver eller flotte landskaber, markere faglokaler og til at skabe fagrelevant udsmykning, der passer til lokalets anvendelse. Udnyt både vægge-, døre- og vinduespartier til at skabe visuelle miljøer med flotte motiver.

Vores grafiske afdeling sidder klar til at hjælpe med at designe din helt egen unikke løsning.

20191118 100900 resized 1
Visuel Indretning 1
Visuel Indretning 4 1

Visualisér de 17 Verdensmål

Sæt Verdensmålene i fokus på jeres uddannelsesinstitution, og vis at I arbejder med dem i hverdagen. At kunne implementere Verdensmålene i indretningen og synliggøre dem for studerende, lærere og gæster af huset, giver stærk signalværdi til omverdenen og sætter gang i dialogen. Vi kan hjælpe jer med at synliggøre jeres profil og værdier ved hjælp af alt fra væg- og gulvfolier, til tavler. Gå på opdagelse i vores galleri med de 17 Verdensmål – her finder I god inspiration til jeres løsninger. Husk, at vi har mange standarder, men vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher jeres behov.

Motiverende og æstetisk arbejdsmiljø med udgangspunkt i god akustik

Et godt indeklima indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen. Det handler også om akustik og støj – især i de lokaler, hvor vi opholder os meget. Et indeklima med for meget støj og dårlig akustik er hæmmende for koncentrationen, da det f.eks. er vanskeligt at høre, hvad der bliver sagt. De typiske overflader hos uddannelsesinstitutioner er hårde materialer som f.eks. træ, beton, mursten og gips, da disse er lettere at rengøre og vedligeholde end f.eks. tæpper og andre bløde overflader. Ulempen ved disse materialer er dog, at deres lydabsorption er meget lille, og de vil i stedet reflektere lyden og skabe en form for ekko, hvilket kan ende med at gå udover kvaliteten af undervisningen.

I kan med fordel forene jeres akustikløsning med indretningen, og lade det funktionelle og æstetiske gå op i en højere enhed. Med et lækkert standard eller speciallavet design kan absorbenterne blive en integreret del af rummets indretning og anvendelse.

Skal vi hjælpe med akustikforbedring?

Vores konsulenter rådgiver dig gerne til de bedste løsninger. Sammen med vores grafikere hjælper de dig med funktionel indretning med akustikløsninger.

Dekorative og visuelle miljøer

Ønsker I fokus på indretningen af jeres studiemiljøer? Med nedenstående muligheder kan I læse mere om de forskellige produktmedier og blive klogere på profilering – både inde og ude.

Exakt 20feb2019 262579.434.85.60.crop .1579849672

Indretning

Vi har mange forskellige produktmedier, som kan bruges til visuel indretning - bl.a folier, vægrammer, akustikbilleder og meget mere. Alle medier kan indeholde et personligt print efter jeres ønsker.

Profilering 43

Profilering

Med gode skilteløsninger sikrer I tydelig og klar formidling af jeres profil, og synliggør samtidig uddannelsesinstitutionen og dens værdier overfor elever og gæster af huset.

Hvem er vi?

Vi har 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle læringsmiljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

1.
Rådgivning

2.
Design

3.
Montering

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov – gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters