Click-ark - med eget design - EXAKT

Shop

Click-ark - med eget design

Varenummer: K700710 Kategori

Fra 630,00 DKK ekskl. moms

Click-ark er den perfekte løsning, hvis du har brug for fleksibilitet og forandring på det samme sted, på den samme tavle. Click blot arket ud af rammen og indsæt det nye.

Ryd

Click-ark er den perfekte løsning, hvis du har brug for fleksibilitet og forandring på det samme sted, på den samme tavle. Click blot arket ud af rammen og indsæt det nye. 
 
Et click-ark er en tynd plade der har samme overflade som et whiteboard. Faktisk er det, det samme materiale som normalt bliver monteret på whiteboardet. Det smarte ved kun at have dette tynde ark, er at du kan bruge det i plakattavler, og derfor kan skifte indholdet ud løbende. Hvis du eksempelvis har en plakattavle og to click-ark, kan du på få sekunder klikke det ene ark ud, og sætte det andet i. Alle click-arks er magnetiske, skrivbare, og lette at tørre af med en tavlesvamp. 
 
Vælg print 
Du kan få lige det print du vil have på dit click-ark – vi har udvalgt 4 eksempler her på siden, kontakt os på 9819 3533 eller exakt@exakt.dk for tilbud på et design. Hvis du vil have et af de nedenstående skal du blot skrive det på din ordre. 
 
Det periodiske system 
Lad eleverne lære grundstoffernes navne og atomnumre efter deres placering i det periodiske system – lad dem eventuelt benytte tavlen til fremlæggelse, hvor de har mulighed for at skrive og illustrere på arket.  
 
Årets gang som årshjul 
Få et overblik over årets aktiviteter og temaer med ’årets gang’ på et click-ark. Ved at skrive aktiviteter på tavlen med en whiteboard-pen er det let at viske ud og ændre efterfølgende.  
 
Taltabel med tallene 0-99 
Click-arket kan med fordel indgå som et element i matematikundervisningen, hvor børnene kan lære at tælle og senere lære at regne. Børnene kan aktiveres i undervisningen ved at markere svaret på en opgave på tavlen med en whiteboard-pen. 
 
Vinkelmåler

Pift matematikundervisningen op med dette click-ark, illustreret med en vinkelmåler. Få eksempelvis eleverne til at benytte vinkelmålingen i forbindelse med en fremlæggelse eller ved løsning af matematikopgaver.

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

 

Størrelse

29,7 x 42 cm (A3), 42 x 59,4 cm, 50 x 70 cm, 59,4 x 84 cm, 70 x 100 cm

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os