Gør det visuelt

Dekorative og lærerige børnemiljøer i daginstitutionen

Et grafisk mediehus og meget mere

EXAKT leverer dekorative og funktionelle læringsmiljøer til daginstitutioner. Sammen med klassiske tavlestandarder arbejder vi med synliggørelse af profil, læringsmiljøer, nudging og visuel indretning.

Vi leverer totalløsninger fra den første idé til det endelige slutprodukt er monteret og klar til brug. Kombinationen af funktionalitet og design får vi til at gå op i en højere enhed, så der er størst muligt udbytte af dine produkter.

Lad os hjælpe dig med

Inden- og udendørs læringsmiljøer med afsæt i styrkede læreplaner og det pædagogiske grundlag

Visuel indretning som udfordrer børnenes nysgerrighed og motiverer til leg og bevægelse

Ledelsesværktøjer og et arbejdsmiljø med struktur, overblik og god kommunikation

Aktuelt lige nu

Læreplanstemaerne

At arbejde med de Pædagogiske Læreplaner er en lokal opgave for jer som daginstitution. Her finder du nogle værktøjer til at synliggøre at I arbejder med læreplanstemaerne.


Se mere her

Verdensmålene

De 17 verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere, at I også arbejder med verdensmålene.


Se mere her

Udeskoletavler

Hvilke insekter kan børnene finde på legepladsen? Med vores serie af udeskoletavler kan børnene gå på opdagelse og lære om naturen omkring dem.


Se mere her

Årshjul

Et årshjul skaber visuelt overblik over årets aktiviteter, så I har bedre mulighed for at planlægge årets gang.


Se mere her

Børnenes førstehjælp

Skab dialog om ulykker og lær børnene, hvordan de skal forholde sig til en nødsituation med vores nye serie af skilteplader med børnenes førstehjælp.


Se mere her

Pift legepladsen op

Vores hegnsfigurer og nye serie af skilteplader til legehuse er den perfekte måde at upcycle jeres nuværende legeplads.


Se mere her

Produkter

Vi har et stort udvalg af standardprodukter og -designs, der kan bidrage til at skabe inspirerende lege- og læringsmiljøer i børnehøjde.

Se mere her

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette gode læringsmiljøer og give læringen de bedste forudsætninger. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Hvem er vi?

Vi er et grafisk mediehus, som leverer standard og skræddersyede løsninger. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har 29 års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel, uanset om du ønsker en standardløsning eller specialdesign.

I samarbejde med vores konsulenter og grafikere, hjælper vi med totalløsninger til daginstitutioner, og står til rådighed fra idé til færdigt produkt. Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os

Ny avis

Vores nye avis til daginstitutioner er klar – se bl.a. nyheder til udemiljø og førstehjælp i børnehøjde.

Se den her