Danmark - Dørfolie - EXAKT

Shop

Danmark - Dørfolie

Varenummer: 770790 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Udvid elevernes kulturelle og sproglige opmærksomhed, ved at udsmykke skolen med denne dørfolie med de danske flag og motiver fra Danmark.

Udvid elevernes kulturelle og sproglige opmærksomhed, ved at udsmykke skolen med denne dørfolie med de danske flag og turistattraktioner fra Danmark.

Det er en dekorativ løsning, som kan monteres på døren ind til klasselokalet, og være med til at gøre eleverne mere bevidste om sprogets oprindelse. Dørene er et friskt pust til indretningen, og er med til at skabe et fedt læringsmiljø, hvor der er fokus på faglig udsmykning.

Hvis I underviser i et sprog, der ikke er repræsenteret i vores webshop, kan I kontakte vores grafiske afdeling for at få designet en løsning.

Folien måler op til 215 x 100 cm, men kan tilskæres, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os