Danmarks sødeste børn - 25 x 25 cm
Varenummer: 753136

Danmarks sødeste børn - 25 x 25 cm

499,00 DKK
499,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Dette udendørs skilt minder forældre ogbesøgende om, at lågenskal lukkesaf hensyn til børnenes sikkerhed, og for at sikre at desøde børn bliver på området.

Skiltet er produceret på en aluplade med UV-print, der gør det modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Skiltet har 4 forborede huller og afrundede hjørner.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning. Du kan bestille et tilbud på montering ved at trykke på "Ønsker tilbud på montering" ved køb af skiltet her på siden.

Ønsker du andre monteringsmuligheder end de 4 forborede huller kan du kontakte os for at høre nærmere eller notere det i kommentarfeltet til din ordre.

Hvis du ønsker, at skiltet kan ses på begge sider, og de besøgende får en reminder både når de kommer, og når de går, kan du med fordel bestille 2 stk., så du har et skilt til hver side af lågen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 753136
Produkttype Skilt
Størrelse 25 x 25 cm
Materiale Aluplade med UV-print