Danmarkskort i Vægfolie »Klar til montering« Exakt.dk

Shop

Danmarkskort - Vægfolie

Varenummer: 156054 Kategorier ,

3.095,00 DKK ekskl. moms

Stort og klassisk Danmarkskort som folie klar til direkte opsætning på væggen.

Klassisk men stilfuldt Danmarkskort som folie klar til direkte opsætning på væggen. Dette Danmarkskort ser ud præcis, som du kender det fra de ikoniske ”rul-ned-kort” fra klasselokalerne. Du får et overblik over hele Danmark, og undgår på samme tid udfordringerne med at få det rullet op og ned. Kortet er til stor gavn i klasselokalet, men kan også bruges som en del af indretningen i ethvert lokale. Kortet indeholder den information, du skal bruge om dansk geografi i undervisningen, og på samme tid får du et flot og simpelt design til din væg.

Licens
Prisen inkluderer licens til brug af kortet på folie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere vægfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os